Terör Devleti İsrail ve Siyonizm 1


Terör Devleti İsrail ve Siyonizm 1

Siyonizm en ağır insanlık suçudur. Çünkü Siyonist Yahudi kendini en üstün insan olarak görür, diğer insanları ise hangi ırktan, hangi milletten, hangi devletten olursa olsun aşağı bir varlık olarak görür. Siyonist’in gözünde diğer insanlar kasaplık hayvan gibidir. Siyonizm’in amacı dünyayı küçücük devletçiklere ayırıp ele geçirmek, sonra da her kantonun başına bir Yahudi getirip dünyayı tek elden yönetip sömürmek. Bu sadece Müslümanlar için değil tüm dünya için geçerlidir. İngiltere’deki İra, İspanya’daki Eta, hep bir Siyonist İsrail projesidir. Dünya’nın neresinde bölücülük, terör örgütü varsa kurucusu ve besleyicisi İsrail’dir. Sıra tüm milletlere, Abd dâhil hepsine gelecek… Şimdilik Abd taşeron olarak kullanıldığı için ona dokunulmuyor.
Onun için kardeşlerim Siyonizm tüm insanlığın ortak düşmanıdır. Hatta Yahudiler’in de düşmanıdır. Çünkü Siyonizm yüzünden Antisemitizm hızla yayılmakta Yahudiler git gide yalnızlığa itilmektedir. Ümidimiz odur ki Dünya halkı bir gün uyanacak, Yahudiler’den hesap sorulacaktır. Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. Diyecek. Sadece 'Gargat' Ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239). Yahudiler’in neden İsrail’in her yerine Gargat ağacı diktiği bu Hadisi Şeriften anlaşılıyor.
Size şimdiki Tevrat’tan bazı alıntılar sunalım:
"Ve Allanın Rabb'in sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak." (Tevrat, Tesniye Bölümü, 7/16)
Hahamlar, kendi görüşleri doğrultusunda tahrif ettikleri Tevrat'a, Yahudilerin sahip oldukları üstün ırk inancını da eklemişlerdir.
Yahudiler, Tevrat'tan çok daha önceleri, kendilerinin bütün ırklardan üstün olduklarına ve dünyanın gerçek sahibi olduklarına inanmaktaydılar. Yahudi geleneklerinin ve ideolojisinin temel kitabı olan Kabbala, Tevrat inmeden çok daha önceleri bu sapkın inançlar üzerine kurularak yazılmıştır. Daha sonra, bütün insanları eşit kılan Tevrat'ı da, Yahudi hahamları değiştirmişler ve bu Kutsal Kitap'a üstün ırk inançlarını eklemişlerdir.
Bu saplan inançlara göre; Yahudiler Allah'ın seçtiği ve üstün kıldığı bir kavimdir ve yeryüzü onlara aittir. Fakat "goyimler" (Yahudi olmayan, insan görünümündeki hayvan demektir) dünyayı haksız olarak ele geçirmişlerdir.
İşte Yahudilerin bu inançlara olan bağlılıkları, tarih boyunca diğer milletlere kin ve düşmanlık beslemelerine yol açmıştır. Bu sapkın görüşe göre, Rab Yehova yalnız İsrailoğulları’nı sevmektedirler.
"...Ve onlardan nefret ettim. Fakat size dedim: Siz onların topraklarını miras olarak alacaksınız ve ben size onu mülk olarak vereceğim. Ben, sizi milletlerden ayırt eden Allah’ınız Rabbim." (Levililer Bölümü, 20/25)
Ve bu inançlara göre Rab Yehova, Yahudileri dünya hâkimi kılacaktır.
"Ben dedim: Siz ilahlarsınız ve hepiniz yüce olanın oğullarısınız. Kalk ey Allah! Yeryüzüne hükmet, zira milletlerin hepsine Sen Varis Olacaksın." (Tevrat, Memurlar Bölümü, 82/6-8)
Siyonizm ise, bu inançlar uğruna, Yahudilerin insanlara karşı duyduğu nefret ve üstünlük hırsının adıdır. Tevrat, Yahudilerin bu dünya hâkimiyetine nasıl ulaşacaklarını da anlatmıştır:
"Eğer kendi yüreğinde, "Bu milletler benden çokturlar, nasıl onların mülkünü alabilirim?" dersen, onlardan korkmayacaksın... Allanın Rab o milletleri önünden azar azar kovacak, onları çabukça bitiremezsin yoksa senin üzerinde kır hayvanları çoğalır." (Tevrat, Tesniye Bölümü, 7/17/.22)
Görüldüğü gibi, Tevrat, Yahudilerin diğer milletleri yavaş yavaş yok edeceğini söylemektedir. Siyonizm ise bu taktik doğrultusunda, dünya çapında uyguladığı plânlarda, uzun vadeli hedefler gütmektedir. Diğer milletlerin, kademeli bir şekilde Yahudilere boyun eğmesi planlanmaktadır.

Değerli dostlar Terör Devleti İsrail ve Siyonizm isimli yazımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz İnşallah. Hoşça kalın, dostça kalın, Allah’ü Teâlâ’ya emanet olun, efendim!  (Yazıda alıntılar vardır.) 
                                                                                                          Yaşar AKKAŞ

“Bu eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.”

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)