Terör Devleti İsrail ve Siyonizm 2

Terör Devleti İsrail ve Siyonizm 2
Yahudiler, kendi eserlerinde de bu üstün ırk inancını sık sık dile getirirler. Siyonizm’in fikir babası Ahad Ha'am Nietzsche Yahudilerin üstün ırk inancını şöyle ifade ediyor:
"Yaratılış merdiveninde farklı basamaklar olduğunu herkes doğal olarak kabul eder: Önce inorganik nesneler, bitkiler ve hayvanlar âlemi sonra konuşan yaratıklar ve hepsinin üstünde Yahudiler." (Sources de la Pensee Joive Contenporaine, sf. 49)
Yahudilerin üstün ırk inançlarını ve diğer milletlere bakış açılarını Tevrat ayetleri açık bir şekilde anlatmaktadır:
"Ve aranızda yürüyeceğim ve sizin Allanınız olacağım ve siz benim kavmim olacaksınız." (Levililer Bölümü, 26/12)
"Ve ecnebiler senin duvarlarını yapacaklar ve kralları sana hizmet edecekler. Kapıların daima açık duracak, milletlerin servetini ve sürgün getirilen krallarını sana getirsinler diye, gece gündüz kapanmayacaklar. Çünkü sana kulluk etmeyen millet harap olacak. Ve seni sıkıştıranların oğulları sana eğilerek gelecekler ve seni hor görenlerin hepsi senin ayaklarının tabanlarında yere kapanacaklar ve sana, Rabb'in şehri Kudüs'ün Sion'u diyecekler. Ve milletlerin sütünü emeceksin." (İşaya Bölümü, 60/10-16)
"Saf altında tartılan Sion'un değerli oğulları." (Tevrat, Yeremyanın Mersiyeleri Bölümü, 4/2)
"İşte, şimdi bildim ki, bütün dünyada Allah yoktur, ancak İsrail'de Vardı." (II. Krallar Bölümü, 5/15)
"Sizi, bugün olduğu gibi bütün kavimlerin arasından seçtim." (Tesniye Bölümü, 10/15)
"Kızlarınızı, onların oğullarına vermeyeceksiniz ve oğullarınıza ve kendinize onların kızlarından almayacaksınız." (Nehemya Bölümü, 13/25)
"Bütün göklerin altında olan kavimler üzerine bugün senin dehşetini ve korkunu koymaya başlayacağım, onlar senin haberini işitecekler ve senin yüzünden titreyip kıvranacaklar." (Tesniye Bölümü, 2/25)
"O Allah ki, bana öçler verir, kavimleri bana tabi kılar" (II.Samuel Bölümü,22/48)
"Hiç bir leş yemeyeceksiniz; onu yabancıya satabilirsin, çünkü sen Allah’ın, Rabbe mukaddes bir kavmisin." (Tesniye Bölümü, 14/21)
Yahudi hahamları, asırlar önceki meslektaşlarının uydurdukları bu ayetlere son derece bağlıdırlar. Bütün Yahudi toplumunu bu telkinlerle itiştirirler.
Başka bir kaynakta Yahudilerin ağzından kendi üstün ırk fikirleri şöyle anlatılıyor:
"Tanrı tüm evreni dört temel ayırım yani, mineral, bitki, ayvan ve insan üzerine kurmuşsa da, aslında beşinci bir türün var olduğu yazılmıştır. Bu da Am İsrael, yeni Yahudilerdir. O'nun dördüncü türden, konuşanlar topluluğu insanlardan ayıran mesafe, insanı hayvandan ayıran mesafeden daha az değildir." (Rav Yoel Kalın, "La cinquieme dimension" Rencontres Habad No.25, 1989, sf. 15)
Halbuki KUR'AN-I Azimüş-Şan, hahamlar tarafından yapılan bütün bu üstün ırk uydurmalarını reddetmekte ve gerçeği şöylece ortaya koymaktadır :
"...Yahudiler: "Biz, Allahın çocukları ve sevgilileriyiz." derler. De ki: "Hayır, siz de onun yarattığı birer insansınız." (Maide Suresi, 18)
Bu kadar tahrif edilmiş Tevrat olmasa Siyonist Yahudiler tepelere çıkıp ta Gazze’de yapılan soykırımı izleyerek çılgınca dans edebilirler mi?
Hitler’in yaptığı söylenen Yahudi soykırım da koskoca bir yalandır. Sizlere bir iki tüyo vereyim. Filistin’de küçük bir İsrail kurulmuştu. Yerleşim için hiçbir altyapı yoktu. Sürekli Arap Ülkeleri ile savaş halindeydi. Avrupa ülkelerinde özellikle Almanya’da lüks içinde yaşayan Yahudiler yeni kurulan İsrail’e gitmek istemiyordu.
İkinci olarak Yahudiler ırka çok önem veriyor. Artık ırklarının bozulduğuna inanıyorlardı. Bir an önce bozulan ırkın yok edilmesini kendileri istiyorlardı.
Kafatasçı Hitler Çingenelere, bir kısım Yahudiler’e, diğer azınlıklara hatta Türkler’e de soykırım yaptı. Yahudiler koca bir yalan uydurarak ölenlerin hepsinin Yahudi olduğunu söylediler. Dünyanın her tarafında Büyük paniğe kapılan Yahudiler akın akın İsrail’e göç etmeye başladı. Tabi ki sermayelerini de götürüyorlardı. Bu çirkin yalan amacına ulaşmıştı. Şimdi de Almanya’dan milyarlarca Avro tazminat alıyorlar.
Aynı yalanları Ermeniler’e de söyleterek bizden de Milyar Avrolar ve toprak istiyorlar.
Hoçça kalın, dostça kalın, Allah’ü Teâlâ’ya emanet olun, efendim! 
(Yazıda alıntılar vardır.) 
                                                                                     Yaşar AKKAŞ

“Bu eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)