Kayıtlar

Şubat 17, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Cehennemlik Olursun!

  İblis inat etti: Şeytan oldu! Kabil inat etti: Katil oldu! Firavun inat etti: Rüsva oldu! Karun İnat etti: Hasf oldu (yerin altına geçti). Kenan İnat etti: Gark oldu (suya gömüldü). Cinler İnat etti: Tard oldu (kovuldu). Ey nefsim! Sen de inat etme! Dünyada rezil, ahirette Cehennemlik olursun!

Ey Allah'ım Beni Senden Ayırma

Ey Allah'ım Beni Senden Ayırma   Ey Allah'ım beni senden ayırma! Beni senin didarından ayırma...   Seni sevmek benim dinim imanım, İlahi din-ü imandan ayırma...   Şeyhim güldür ben anın yaprağıyım, İlahi yaprağı gülden ayırma...   Ben ol dost bahçesinin bülbülüyüm, İlahi bülbülü gülden ayırma...   Balığın canını suda dediler, İlahi balığı gölden ayırma...   Eşrefoğlu senin kemter kulundur, İlahi kulu sultandan ayırma...   Eşrefoğlu Rumi Kuddise Sirrûh

Teyemmümün Elleri Temizlediğini Tespit Etti

Resim
    Kuran-ı Kerim'deki Maide ayetinden yola çıktı, teyemmümün elleri temizlediğini tespit etti İstanbul'da özel bir hastanede İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Abdülkadir Geylani: Teyemmüm sonrasında yapılan araştırmada ise kişilerden alınan örneklerde steril sonuç elde edildi. Şahan, "Kuran-ı Kerim, insanların hem bilimsel hayatına hem dünya hayatına akla gelebilecek her duruma çok net açıklamalar verebilen bir kitap. Bunları bağlantılı ayetleriyle okumak hikmet metoduyla okumak çok daha kıymetlidir. Biz bunlara çalışıyoruz, herkes de çalışsın istiyoruz" dedi.