Kayıtlar

Eylül 18, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Cennet 4 Kimseye Âşıktır...

Cennet 4 Kimseye Âşıktır   1- Kur’an-ı Kerim’i okuyana (tilâvet edene), 2- Dilini koruyana (yalanı, gıybeti terk edene), 3- Fakirin ve muhtacın hakkını gözetene, 4- Ramazanda oruç tutana…   Oruçlunun susması tesbihtir, Oruçlunun uykusu ibadettir, Oruçlunun yaptığı dua kabuldür, Oruçlunun yaptığı ibadat-ü taat katmerlidir…   Abdullah ibni Ebi evfa Radiyallahü Anh’tan rivayet edilen bir hadisi şerifte, Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vesellem: “Oruçlunun uykusu ibadet, susması tesbih, ameli kat kat edilmiş, duası makbul ve günahı affedilmiştir!" buyurdu… (Ali el Muttaki, Kenzül ummal, cilt 8 sayfa 443 no: 23562)

İmkân Değil İman Meselesi…

Resim
  İmkân Değil İman Meselesi…   Elleri ve kolları olmayan bir kardeşimiz ibrikteki suyu ağzıyla dökerek, yüzlerini elleri gibi kullanarak abdest alıyor… Ya Rabbi sana vuslat için kulluğun en yüce zirvesi olan “Namaz”dan bizleri ayırma!   https://video.haber7.com/video-galeri/219756-fiziksel-engeli-gencin-abdest-aldigi-goruntuler-izleyen-herkesi-cok-etkiledi

Bu Millet Sizleri Asla Unutmayacak…

Resim
  Bu Millet Sizleri Asla Unutmayacak…   Rahmet ve Minnetle Anıyoruz…   30 Ocak 1932 tarihinden itibaren 18 yıl süreyle Türkçe okunan ezan, merhum Başbakan Adnan Menderes sayesinde yeniden Arapça okunmaya başlanmıştı. Menderes ve hükümeti sayesinde ülkede ezan yeniden özgürdü… Türk Milleti yeniden Ezan-ı Muhammedî’yeye kavuşmuştu…   Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu… Bu mübarek vatan evlâtlarını içimizdeki Siyonist Haçlı zihniyetinin (İsrail, ABD ve AB’nin) uzantıları İdam ederek şehit ettiler. 1960'da idam edilerek şehit edilen demokrasi tarihimize kara bir leke olarak kazınan merhum demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz... Sizleri asla unutmadık, asla unutmayacağız…   Ya Rabbi! Vatan, Millet, Bayrak ve Ezan uğruna canlarını feda eden mübarek şehitlerimizin makamını Cennet, makamlarını âli eyle! Onları idam eden yerli hainlerin azabını bol eyle!