Kayıtlar

Temmuz 6, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Şimşek Gibi Hacet Duası

Şimşek Gibi Hacet Duası لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ الْحَلِيمُ الْكَرِيمُ، سُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ، اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مُوجِبَاتِ رَحْمَتِكَ، وَعَزَائِمَ مَغْفِرَتِكَ، وَالعِصْمَةَ مِنْ كُلِّ ذَنْبٍ وَالْغَنِيمَةَ مِنْ كُلِّ بِرٍّ وَالسَّلَامَةَ مِنْ كُلِّ إِثْمٍ، لَا تَدَعْ لِي ذَنْبًا إِلَّا غَفَرْتَهُ، وَلَا هَمًّا إِلَّا فَرَّجْتَهُ وَلَا حَاجَةً هِيَ لَكَ رِضًا إِلَّا قَضَيْتَهَا يَا أَرحَمَ الرَّاحِمِينَ. Okunuşu: Lâ ilâhe İllallahu Halîmül Kerîm. Sübhânallâhi Rabbi! arşil azîm. El-hamdülillahi Rabbilâlemin. Allahümme innî es’elüke mûcibâti rahmetike ve azâimi mağfire-tike, vel ismete min külli zenbin, vel ganimete min külli berrin, vesselâmete min külli ismin, lâ teda’li zenben illâ gafertehu, velâ hemmen illâ ferrectehu, velâ hâceten hîne leke ridan illâ kadaytehâ. Yâ Erhamerrâhimîne. Anlamı: Allah ‘tan başka ilâh yoktur, ancak Halîm ve Kerîm olan O’dur. Arşın Rabbi olan Allah ‘ı noksan sıfatlardan

Halimiz Ne Ola Mahşerde

Halimiz Ne Ola Mahşerde Halimiz ne ola mahşerde Cümle âlem düşer derde O dar günde seni nerde Bulayım ya rasulallah! Selatullah selamullah Aleyke ya rasulallah Rasulallah rasulallah Aleyka ya habib allah! Sana geldim eyya sültan Lütfeyle derdime derman Uğruna canımı kurban Ederim ya rasulallah! Selatullah selamullah Aleyke ya rasulallah Rasulallah rasulallah Aleyka ya habib allah! Sana geldim yas içinde Şu gönlüm kir pas içinde Hep ömrüm iflas içinde Nedeyim ya rasulallah! Selatullah selamullah Aleyke ya rasulallah Rasulallah rasulallah Aleyka ya habib Allah! Lütfeyle sen şefaat kıl Ümmetine eyle sabır Efendimden uzak nasıl Kalayım ya rasulallah! Selatullah selamullah Aleyke ya rasulallah Rasulallah rasulallah Aleyka ya habib Allah!

Kelimetül Ferec Duası

Kelimetül Ferec Duası لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ الْحَلِيمُ الْكَرِيمُ، سُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ السَّمَاوَاتِ السَّبْعِ وَرَبِّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ، وَالْحَمْدُ للَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ. Okunuşu: Lâ ilâhe illah’ul halim’ul kerim ve subhanallâhi rabb’issemavati seb’i ve rabbil arş’il azim. Vel hamdulillahi rabbil âlemin! Anlamı: Büyük ve halim olan Allah’tan başka ilâh yoktur. Yüce arşın Rabbi ve Yedi kat göğün Rabbi olan Allah’ı tesbih ederim. Ve Hamd, âlemlerin rabbi olan Allah’a hastır, (ben O'nu) hamd ederim. Sıkıntımın önünü aç yarabbi diye dua edilir... Fazileti: Allah-ü Teâlâ’nın izni ile her türlü sıkıntının giderilmesine vesîle olması ve feraha ermek için okunur. Not:  Allah’ü Teâlâ’yı Tesbih ederim demek; Allah, pak ve münezzehtir yani bütün eksik, noksan, kusurlu sıfatlardan uzaktır, demektir. Kaynak: (Buhârî, De’avât, 26; Tirmizî, De’avât, 40)