Kayıtlar

Eylül 20, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Öldüren Yarışma

Öldüren Yarışma Bir gün deniz kenarında Temel ile Dursun iddiaya tutuşmuş. “Su altında kim çok kalacak” yarışması yapmışlar. Her ikisi de saate bakıp suya dalmışlar. Bir süre sonra Dursun derin nefes alarak çıkmış. Gözleri Temel’i arıyormuş. Ama Temel’i görememiş. Yarışmayı kaybettiğine çok üzülmüş. Ama ne kadar beklese de Temel çıkmamış. Temel yarışmayı kazanmış kazanmasına da… Fakat sudan hiç çıkmamış. Bir süre sonra cesedi çıkmış.

Beddua Yerine Dua

Beddua Yerine Dua Ma'rûf-ı Kerhi Hazretleri bir gün talebelerini toplar Dicle kenarındaki hurmalıklara çekilir sohbet ederler. Bu esnada nehirden bir kayık geçer. İçinde birkaç bıçkın genç... Hem içki içerler, hem şarkı söylerler. Bir ara hepten şirazeden çıkar, naralar atarlar. Talebeler bu edepsizliğe çok bozulur. Hatta içlerinden bazıları: -Ah şu kayık bir devrilse de günlerini görseler, derler Ardarda patlayan kahkahalardan ders yapılamaz olunca mübarek o yana döner. Ellerini açar ve; - Ya Rabbi, Sen bu kullarını dünyada neşelendirdiğin gibi ahirette de neşelendir. Onlara hidayet ve istikamet nasip eyle, der. İşte tam o sıra gençlerden biri sahildeki sohbetin farkına varır, arkadaşlarını uyarır. Mübareği görünce derlenir toparlanırlar. Hatta sazlarını kırar, destileri suya atarlar. Mahcup mahcup gelir, Şeyh Mar'uf'un ellerine kapanırlar. O günden sonra sohbetin müdavimlerinden olurlar.

İşgalci Siyonistler camide eğlence düzenleyip dans etti!

İşgalci Siyonistler Camide Eğlence Düzenleyip Dans Etti! İşgalci Siyonistlerin, Filistin'in El Halil kentinde bulunan Hz. İbrahim Camisinde eğlence düzenleyip müzik eşliğinde dans ettikleri görüntüler büyük tepki çekti. Müslümanlar Havra'yı Basarak Dans Eder mi? Müslümanlar bir Havra'yı işgal etse... Aynı şeyleri yapsa... Yahudiler ne derdi? Ama Müslümanlar asla böyle bir şey yapmaz... Müslümanlar bütün dinlere saygılıdır... O tür şeyleri hep Siyonist Yahudi Barbarları yapar...