Arş-ı Ala ve Yedi Kat Yeri ve Gökleri Titreten Çok Güçlü Dilek Duası

Arş-ı Ala ve Yedi Kat Yeri ve Gökleri Titreten Çok Güçlü Dilek Duası

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ. بِسْـمِ اللهِ الرَحْمٰنِ الرَحِيْمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ حَمْدًا يُوَافِي نِعَمَهُ، وَيُكَافِئُ مَزِيدَه. اَللّٰهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ وَبَارِكْ عَلٰى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ اَلْفَاتِحِ لِمَا اُغْلِقَ وَالْخَاتِمِ لِمَا سَبَقَ. نَاصِرِ اْلحَقِّ بِالْحَقِّ
وَاْلهَادِى إِلٰى صِرَاطِكَ المُسْتَقِيمِ. وَعَلٰى اٰلِهِ حَقَّ قَدْرِهِ وَمِقْدَارِهِ الْعَظِيمِ. اَللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الأَحَدٍ الاعَزَّ وَأَدْعُوكَ. اَللَّهُمَّ بِاسْمِكَ العَظِيمِ الوِتْر وَأَدْعُوكَ. اَللَّهُمَّ بِاسْمِكَ الْكَبِير المُتَعَال الَّذِي مَلَاَ الْأَرْكَانَ كُلَّهَا أَنْ تَكْشِفَ عَنِّي مَا أصْبَحْتُ وَمَا أمْسَيْتُ فِيهِ

 [Burada hacetinizi ister aşağıdaki salâtı yapar âmin dersiniz!]

اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلٰى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ مَا اخْتَلَفَ اْلمَلَوَانِ وَتَعَاقَبَ اْلعَصْرَانِ وَكَرَّرَ اْلجَدِيدَانِ واسْتَقْبَلَ الْفَرْقَدَانِ وَبَلِّغْ رُوحَهُ وَ اَرْوَاحَ اَهْلِ بَيْتِهِ مِنَّا التَّحِيَّةَ وَالسَّلاٰمَ وَارْحَمْ وَبَارِكْ وَسَلِّمْ عَلَيْهِ وَعَلَيْهِمْ تَسْليِماً كَثِيراً كَثِيراَ. آَميِن!

Hazreti İsa Aleyhisselâm’ı öldürmek için toplanan Yahudilere karşı Cebrail Aleyhisselâm gelip İsa Aleyhisselâm’a bu duayı öğretti. İsa Aleyhisselâm bu duayı okuyunca Allah Teâlâ Yahudilerin gözlerinden onu gizleyip, semaya kaldırdı.

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.
Okunuşu: El Hamdü lillahi rabbil âlemine hamden yüvafi niamehü ve yükafi mezideh. Allahümme Salli ve Sellim ve Bârik Alâ Seyyidinâ Muhammedinil Fâtihi limâ Uğlika vel Hâtimi li mâ Sebeka ven Nâsırıl Hakkı bîl Hakkı Vel Hâdî ilâ Sıratıkel Müstekıymi Sallellahü Aleyhi ve Alâ Alihi Ve Ashâbihi Hakka Kadrihi ve Mikdârihil Aziym.


Anlamı: Âlemlerin Rabbi olan Allah'a hamdolsun! Öyle bir hamd ki, Allah’ın verdiği nimetlerin şükrünü ödeyecek ve fazlasına da dengi gelecektir.
Allah’ım! Kapalı kapıları açan, hayatın muğlak meselelerini çözen, geçmiş bütün peygamberlerin sonuncusu, Hak ve hakikata hakla yardım edici, doğru yolu gösterici Efendimiz Muhammed’e ve âline; kıymeti, değeri ve azim miktarı kadar rahmet eyle, selâmet ver ve mübarek kıl!

Okunuşu: “Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil e’azz. Ve ed’ükellahümme bismikel azıymil vitr. Ve ed’ükellahümme bismikel kebiril müte’alillezi mele’el erkâne küllehâ en tekşife anni mâ esbahtü ve mâ emseytü fih.”

Anlamı: “Ey yüce Rabbim’Ehad ismin ile senden istiyorum. Allah’ım! Azim isminle sana yalvarıyorum. Allah’ım, kâinatın her zerresinde varlığını hissettiğim yüce kebir ismin hürmetine sabahlayıp akşamladığım zaman içinde üzerime gelecek her türlü belâyı benden uzaklaştır.”

[Burada hacetinizi ister aşağıdaki salâtı yapar âmin dersiniz!]

Okunuşu: “Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin mahtele­fe’l-melevân ve teâkabe’l-asrân ve kerrere’l-cedidân vestakbele’l-ferkadân ve belliğ rûhehû ve ervâha ehli beytihî min­ne’t-tahiyyete vesselâme verham ve bârik ve sellim aleyhi ve aleyhim teslîmen kesîran kesîrâ.” Âmin!

Anlamı: Allah’ım! Gece gündüz değiştikçe, gece gündüz birbirini takip ettikçe, gece gündüz tekrar ettikçe, gece-gündüz bir­birini karşıladıkça Efendimiz Muhammed’e rahmet eyle. Onun muazzez ruhuna ve ehl-i beytinin ruhuna bizim dua ve selâmımızı ulaştır. Ona ve onların üzerine çok çok rahmet, bereket ve selâm eyle! Allah’ım kabul et!


Dikkat: Bu duadan önce salâvat çekip hamdü senada bulunup bu duayı okuyunuz bitince yine salavat okuyup hamdü sena ile bitirip “Âmin!” deyin. Dileğiniz hayırlı dilek olsun. Allah'ın izni ile kabul olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)