Soykırımcı Siyonist İsrail’i Kim Durduracak?

Soykırımcı Siyonist İsrail’i Kim Durduracak?

Yahudi inancına göre: Sadece ve sadece Yahudi bir anneden doğan Yahudi olur. Yahudiler anneyi tarla kabul ediyor. “Ürün tarlada yetişir, onun için sadece Yahudi anneden doğan çocuk Yahudi olur!” diyorlar.

Baba Yahudi olsa anne Yahudi olmasa o Yahudi olarak kabul edilmiyor. Yahudi anneden olmayan bütün insanlara ise “Goyim” diyorlar.

Yahudi öğretisi, ötekileştirdiği insanlar için “Goy” tabirini kullanır. Muharref Tevrat’ta da bolca geçen bu kelime, Arap, İngiliz, Kürt, Türk, Fransız, Hindu fark etmeksizin İsrailoğulları dışındaki tüm milletler için söylenir.

“Goy” ifadesinin çoğul şekli olan “Goyimler”, Talmud kaynaklı Yahudi inancına göre aslı hayvan olan insan demektir.

Alabildiğine ırkçı ve ayırımcı Yahudi Tanrısı “Yahve” yani “Yehova”, özenle bezenle Yahudi ırkını yaratmış, ardından da onlara lâyıkıyla kölelik etsinler diye diğer insanları “Goyimler”i yaratmıştır.

“Goyim”lerin şekilleri hayvansı ve çirkin olduğundan üstün ırk olan Yahudilerin bundan rahatsız olma ihtimali ortaya çıkmış.

“Goyimler” görüntü kirliliği oluşturmasınlar diye bu sefer insan kılığına sokulmuşlar.

Bu Yahudiler’in sapık ve uydurma inanışına göre gerçek insanlar sadece “Yahudiler”dir.

“Goyimler” köle, Yahudiler efendidir. “Goyimler”, yani Yahudi olmayan tüm insanlar, Yahudilere hizmet etmek için yaratılmıştır.

Tahrif edilmiş yani hahamlar tarafından bozulmuş, değiştirilmiş insan düşüncesi ürünü olan Tevrat’ta geçen bazı ifadeler şöyle:

       “Bütün Yahudiler kral çocuğu olarak doğar”. (Shabbat, 67a)

       “Yalnız Yahudiler insandır. “Goyim”  ise hayvandır”. (Keribot, 6b)

       “‘Goyim’in en iyileri bile öldürülmelidir”.  (Avodak/Zara, 26b)

Bütün bunlardan anlaşıldığına göre gerçek insan sadece Yahudi ırkından gelen insanlardır. Diğer insanlar “Goyimler” ise sadece Yahudiler’e hizmet için yaratılan bir çeşit hayvandır. Yahudi isterse “Goyim”i öldürebilir veya hizmetlerinde kullanabilir.

Arz-ı Mevûd (Büyük İsrail) Sapık Bir İnanıştır…

Tevrat’ın Tesniye bölümünün birinci babında yer alan bilgilere göre vadedilen topraklar hem yalnızca İsrailoğulları’na vadedilmiş değildir, hem de dünkü ve bugünkü Filistin topraklarından ibaret değildir. Va’dedilen topraklar Lübnan, Irak, Suriye ve Fırat havzasına kadar Anadolu’yu kısmen içine almaktadır. Va’din muhatabı olan toplumlar ise “İşte diyarı önünüze koydum, girin ve Rabbin atalarınıza, İbrahim’e, İshak’a, Yakub’a, kendilerine ve kendilerinden sonra onların zürriyetlerine vermek için and ettiği diyarı kendinize mülk edinin…” cümleleriyle belirlenmiştir.

Kitâb-ı Mukaddes’te Hz. İbrâhim’e yapılan vaadde, “Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar olan bölge” (Tekvîn, 15/8), Hz. Mûsâ ve Yeşu’a yapılan vaadde, “Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak” denilmiştir (Tesniye, 11/24; Yeşu, 1/3)

İsrail Gazze halkını katletmek ve Gazze Topraklarını boşaltmak için bir plan yaptı. “Aksa tufanı!” diye garip bir şey oldu. Gazze’den İsrail’e füzeler fırlatıldı. Çünkü dünya kamuoyunun aldatılması gerekiyordu. Dünya Yahudilerinin korkutulması gerekiyordu. İsrail'e en ufak bir zarar gelmedi.

Gazze dört duvar içinde bir hapishane… Oraya bir ekmek bile sokmak yasak. Bu kadar füze nereden geldi? İmkânsız. Her taraf Siyonist casus kaynıyor. Belki de Tv haber kanallarında geçilen görüntüler bilgisayar oyunlarından ibaret, gerçek diye yutturuldu. Belki de başka ülkelerde çekilen görüntüler… İsrail’in bütün işi yalan… Görüntüler gerçekse kendi adamlarının işidir. İsrail’e soykırım için bahane lâzımdı…

İsrail yanlısı dünya ülkeleri de “İsrail’in de kendini savunma hakkı var!” demeye başladı.

İsrail savaştan bahsediyor. Savaş iki devlet arasında olur. Filistin devlet olarak tanınmıyor. Savaş iki ordu arasında olur. Hamas’a terör örgütü diyor. Hamas’ın ordusu yok, uçakları, tankları, gemileri yok. Sadece İsrail ordusu sivil katlediyor ve adına savaş diyor. Sivil katletmek uluslararası tüm yasalara aykırı. Ama İsrail hiçbir kural tanımıyor…

            Bugün bütün dünyanın gözleri önünde Gazze’de ve diğer yerlerde kadın, çocuk, yaşlı demeden herkese işkence yapıyor, öldürüyor, dozerlerle canlı canlı toprağa gömüyor, evlerini yıkıyor. Hastaneleri, okulları, pazarları, sivil yerleşim yerlerini bombalıyor. Hiçbir BM kararını tanımıyor! İşgal ettiği yerlere yasadışı yerleşim bölgesi kuruyor, Yahudileri yerleştiriyor.

Kısa sürede 100 binden fazla masum sivil katledildi. Dünyadan en ufak bir karşılık görmüyor. Kana susamış Siyonistler öldürüyor, öldürüyor, öldürüyor…

Gazzeliler’i alması halinde Mısır’a tüm dış borçlarını silme teklifi yapıldı. Mısır kabul etmedi. Türkiye’ye 700 bin Filistinli alması karşılığında çok ucuz dış kredi teklifi yapıldı. Türkiye de kabul etmedi. Amaç Gazze’yi bir an önce boşaltıp Yahudi yerleşimine açmak.  

            Türkiye gibi vicdan sahibi bir iki ülke hariç; Dünya kamuoyu seyrediyor, Birleşmiş Milletler seyrediyor… Bazen İsrail aleyhine bir karar alınsa bile ABD veto ediyor. ABD ve AB ülkelerinin çoğu İsrail’i destekliyor, destekliyor…

            Müslüman ülkelerin hali içler acısı… İslâm ülke yönetimlerinin çoğu Siyonist Haçlı ittifakının desteğiyle iktidara gelmiş kişiler. Onlardan ne beklenir? Bazı İslâm ülkeleri de İsrail ve Batı’dan korkuyor. “Bir araya gelelim, güçlerimizi birleştirelim, en akılcı tedbirlerle İsrail’i durduralım!” Diyemiyorlar.

Hâlbuki Filistin’den sonra sıra hepsine gelecek. Sırayla bütün Arap ülkeleri Filistin’in akıbetine uğrayacak, Arap dünyası diye bir şey kalmayacak…

Sonra sıra İran ve Türkiye yok edilecek. Çünkü hepsi ‘Goyim’dir. Daha sonra Avrupa, Rusya, Amerika ve tüm dünya milletleri yok edilecek. Çünkü onlar da ‘Goyim’dir. İşte o zaman esas “Arz-u Mevûd” “Büyük İsrail ” kurulacak.

Rahmetli Erbakan Hoca'nın, "Biz her taşın altında Yahudiler var demiyoruz. Biz bu Yahudiler hiçbir taşın altını asla boş bırakmaz diyoruz." sözü bugün daha da anlaşılır hale geliyor.

Zira ABD ve AB ülke liderleri: "İsrail'in davası bizim davamızdır!" ifadelerini sıklıkla kullanıyorlar.

ABD Başkan’ı Biden, "Ben de Siyonist’im, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor!" dedi.

İngiltere'nin eski Başbakanı Liz Truss, Muhafazakâr Parti'nin Birmingham şehrinde düzenlediği parti konferansı kapsamında İsrail'in Muhafazakâr Dostları (CFI) adlı grubun etkinliğinde, "Ben, Büyük bir Siyonist’im, İsrail'in büyük bir destekçisiyim!" dedi. İsrail’e silah ve para akıtılıyor. İslâm ülkelerinden tık yok… İsrail de şımardıkça şımarıyor, katliam üstüne katliam yapıyor.

 

Koskoca Osmanlı devletini kim yıktı? Elbette Siyonist Yahudiler.

2. Abdülhamit Hazretlerini kim devirdi? Elbette Siyonist Yahudiler.

2. Abdülhamit devrilmeseydi, şimdiki İsrail kurulamayacaktı…

Türkiye’deki Pkk’yı kim kurdu? Elbette Siyonist Yahudiler!

Dünyadaki tüm terör örgütlerini kim kurup yönetiyor? Elbette İsrail yani Siyonist Yahudi’ler.

Çünkü tüm dünyadaki ‘Goyim’leri yok edecek; tüm dünya toprakları Siyonist Yahudilere kalacak…

Suriye deki savaş neden bitmiyor? Çünkü Siyonist Yahudiler istemiyor! Oraya Marksist bir Pkk devleti kurmak istiyor. Suriye ve Irak’ta Pkk Devleti yani “2. İsrail” kurulursa İsrail’le birleşecek! Hem de Türkiye ile Müslüman ülkeler arasına bir duvar örülecek. Bu duvar Dünya İslâm Birliği’ni önleyecek. Suriye meselesi ondan çözülemiyor…

Ermenistan Azerbaycan’a sürekli saldırdı. Karabağ’ı kendi topraklarına kattı. Tekrar tekrar saldırmaya başladı; amacı Azerbaycan’ın hepsini almaktı. Ama sonunda Türkiye’nin yardımıyla Azerbaycan’a yenildi. Halen de Azerbaycan’a saldırıyor; eğer yenebilirse; Türkiye ile 600- 700 milyonluk Türk dünyası arasına duvar olacak; “Dünya Turan Birliği” önlenecek… Yani “3. İsrail” kurulacak, o da İsrail’le birleşecek.

Peki, iki de bir Ermeni kartını oynayan kim? Elbette Siyonist İsrail…

Dünyadaki bütün terör örgütleri ve kaçakçılık olaylarının arkasında Yahudiler var. Çünkü Siyonizm her ülkeyi bölmek, yok etmek istiyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde İdam cezaları neden kaldırıldı? Arkasında Siyonist İsrail var. İdam kalkarsa “Apo” tipi yeni caniler yetişmez.

En çok sorumlu olanlar ise dünya halkını uyarmayan; düşünürler, aydınlar, gazeteciler, medya sahipleri ve mensupları …

Dünya kamuoyu bu derin gafletten acilen uyarılmalı, birleşerek Siyonizm’e savaş açılmalıdır. Çünkü bu bir iki devletin başarabileceği bir savaş değildir.

Cenab-ı Hak Celle Celâlüh, Mâide Suresi 32-34. ayetlerinde meâlen şöyle buyuruyor: “Bundan dolayıdır ki, İsrâiloğullarına (Tevrâtta) şöyle yazmıştık: ‘Kim bir kimseyi, bir kimseye veya (o kimsenin) yeryüzünde bir fesad (çıkarmakta olmasın)a karşılık olmaksızın (ölüm cezâsını gerektiren bir suçu olmadığı hâlde) öldürürse, o takdirde bütün insanları öldürmüş gibidir.’ Kim de onun (bir insanın) hayâtını kurtarırsa, o takdirde bütün insanların hayâtını kurtarmış gibidir. Hem celâlim hakkı için, peygamberlerimiz onlara apaçık delillerle geldiler. Sonra doğrusu onlardan birçoğu, bunların ardından yeryüzünde gerçekten haddi aşan kimselerdir.”

Birleşmiş Milletle yasası acilen değiştirilmeli, Muhterem Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın her zaman dile getirdiği: “Dünya beşten büyüktür!” sözü hayata geçirilmeli. Adil bir sistem kurulmalıdır. 200’e yakın devlet İsrail hakkında bir karar alıyor. ABD veto ediyor. Geçersiz oluyor. Böyle saçma bir sistem olmaz.

İslâm ülkeleri de acilen uyanmalı, Dünya İslâm Birliği’ni kurmalı, kendi İslâm Birleşmiş Milletle teşkilatını kurmalılar.

Dünyada sadece Yahudiler kalacak. Öldürülmeyen diğer ırktaki insanlar yani “Goyimler” de Yahudiler’e hizmet edecek.

Unutmayın, kanı rengi kim olursa olsun her can; insanlığın bir uzvudur. İsrail insanlığın uzuvlarını kesiyor.

Ey Siyonist katliamları izleyen insanlar sıra size de gelecek!!!

İsrail’in yaptığı soykırımlardan, döktüğü her damla masum kanından onu destekleyen; ABD AB ülkeleri, İsrail’e muhabbet besleyen tüm insanlar, İsrail malını alan herkes sorumludur.

Ey İsrail’i var gücüyle destekleyen silah ve paraya boğan; ABD, AB

Ülkeleri sizler de ‘Goyim’siniz, sıra sizlere de gelecek…

Siyonist İsrail sizleri şimdilik sadece kullanıyor. Alçak emellerini gerçekleştirince sizleri de Filistin halkından daha kötü yapacak…

Soykırımcı, katliamcı, katil Siyonist İsrail arkasında destek olmazsa hiçbir masumun kılına bile dokunamaz…

Ey âlemlerin Rabbi olan Allah’ım! En kısa süre içinde Siyonist İsrail ve destekçilerini ıslah eyle! Islah olmayacaklarsa kahru perişan eyle!

Hoşça kalın, dostça kalın! Alemlerin Rabbi Allah-ü Teâlâ’ya emanet olunuz efendim!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)