Türkiye Korkunç Bir Ateş Çemberi İle Kuşatılmış Durumda…

Rusya’nın bütün politikaları yalan ve kalleşlik üzerine kurulmuştur. Bir çok Osmanlı Rus Savaşı’nda Osmanlılar Ruslar’ı yenmiş; antlaşma imzalanmıştır. Ruslar Osmanlı Ordusu çekilir çekilmez sözünde durmamış antlaşmaları bozmuştur. Rusya’ya hiçbir zaman güvenilmez.

ABD ve AB ülkeleri Nato üyesidir. Türkiye de bir Nato üyesidir.  Türk ordusu da bir Nato ordusudur. Fakat ABD ve AB ülkeleri Türkiye’yi yıkmak ve yok etmek için içimizdeki hainleri kullanarak sürekli terör örgütleri kurup destekleyerek Türkiye’nin altını oydu. Pkk’ya ve diğer terör örgütlerine binlerce tır ve uçak dolusu silah ve eğitim desteği verdi. Halân de destekliyor.

Ey Batı! Sen Nato askerine silah sıkan teröriste silah ve destek veriyorsun. Peki, ortaklık bunun neresinde? Hani bir Nato üyesine saldırı olunca hepsine yapılmış sayılacak; hep beraber karşı konulacaktı. Türk askerleri şehit edilince diğer Nato ülkeeleri sadece kınamakla yetiniyor.

O halde Nato’ya asla güvenilmez.

Son zamanlarda Rusya Türkiye İlişkileri

01- Rus donanması 17 Kasım 1914'te Trabzon'u bombardıman ederek büyük tahribata ve can kaybına sebep oldu. Trabzon 8 Şubat ve 11 Şubat 1915'te Rus bombardımanı ile büyük ölçüde tahrip oldu, 1000'den fazla insan öldü.

02- Rus kuvvetleri, 24 Şubat 1916'da Rize'yi işgal ettiler.

15 Mart 1916'da Of İlçesi Rusların eline geçti.

03- Daha sonra Sürmene işgal edildi ve Ruslar Trabzon kapılarına dayandı

04- İstanbul'dan istediği yardımı alamayan Üçüncü Ordu Komutanı Kamil Paşa, birliklerini Ilıca'ya doğru geri çekince 16 Şubat 1916'da Ruslar Erzurum'u işgal etti.

05- Sinop Baskını (30 Kasım 1853), Kırım Savaşı'nın önemli çarpışmalarından biri olan baskın. Bu baskında Rus Karadeniz donanması, Sinop'ta Osmanlı donanmasına ağır bir darbe indirdi.

06- 93 Harbi ya da 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı. Savaşa hazırlıksız yakalanan Osmanlı Devleti, çok ağır bir yenilgi almıştır

07- Sonunda batıdaki Osmanlı savunma hatlarını kıran Rus ordularının önü açılmış, dirençle karşılaşmadan İstanbul'un eşiğine (Yeşilköy) kadar ilerleyerek Osmanlı Devleti'nin varlığını tehdit etmiş ve bunun sonucunda Osmanlı Devleti “Ayastefanos Antlaşması” imzalandı.

08- II. Dünya Savaşı bittikten sonra Sovyetler, Türkiye’ye nota verdi. Boğazlar’da üs ve Doğu’dan toprak istedi.

       Alınacak Dersler:

ABD ve AB ülkeleri kalleş terörle Türkiye’yi yıkmak istiyor.

Rusya saldırmak için; en ufak bir zaafımızı gözetliyor. Diğer komşularımız, Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan, Ermenistan, İran, Irak ve Suriye hiç güvenilir değil. En tehlikelisi denizden komşu olduğumuz Siyonist İsrail. Dünyadaki ve Türkiye’de bütün terör olaylarının arkasında İsrail var. Mısır zaten ABD’nin kontrolü altında…

       İçimizdeki hainler dış güçlerle ortak çalışıyor; terörü destekleyip efendileri ile Türkiye’yi yıkmak istiyor. Türkiye’miz korkunç bir düşman kıskacı arasında kuşatılmış bulunuyor.

       Ya Rabbi! Güzel ülkemiz Türkiye’yi ve bütün Müslümanlar’ı her türlü iç ve dış tehlikeden koru! Bizleri bir ve beraber eyle! Şanlı Bayrağımız kıyamete kadar göklerde dalgalansın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)