Türkiye Yok Oluncaya Kadar Darbeler ve Terör Vardır

Türkiye Yok Oluncaya Kadar Darbeler ve Terör Vardır

Hiçbir terör örgütü dış destek olmadan kurulamaz ve yaşayamaz. Türkiye’de ve tüm dünyada terörün beyni Küresel Siyonist Haçlı ittifakıdır. Artık açık savaşlar, sıcak sömürge dönemi sona erdi. Örtülü sömürge için terörü silah olarak kullanıyorlar. Terörün de başarılı olması için sızdıkları ülkenin ana damarlarına hâkim olmaları lâzım. Bunu da Gladio, Ergenekon, cemaatler ve uzantıları gibi derin yapılarla sağlamışlar.

Ayakkabı boyacısından devletin en üst noktasına kadar sızmışlar. En büyük korku İslâm korkusu. İslâm korkusunun sebebi ise Osmanlı ruhu tekrar dirilir tehlikesi. Müslümanlık tamamen yok edilebilirse dış sömürgecilerin ve iç uşakların tüm hayalleri gerçekleşir.

Türkiye’de istedikleri sonucu alıncaya kadar teröre devam ederler. Pkk, İşid, diğer terör örgütleri ve darbe destekçisi cemaatler adi birer taşerondur. Siyonizm’in Arz-ı Mevud projesi için birer piyondur. Türkiye’nin stratejik önemi çok büyük... Türkiye çökertilmeden ne Siyonizm ne de Haçlı seferleri amacına kavuşamaz. O yüzden güzel ülkemiz sürekli teröre ve darbelere maruz bırakılıyor.  

Arz-ı Mevud projesinin en büyük engeli Türkiye’dir. Diğer bir önemli faktör topyekûn İslam ülkelerinin sömürgeleştirilmesi için önce Türkiye’nin bertaraf edilmesi gerekiyor.

Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de her gün bombalar patlıyor. Önce bu üç ülke parçalanıp yok edilecek. Daha sonra İran, Türkiye, Suudi Arabistan’a sıra gelecek. İran Suriye’de Şii Esad rejimine desteğinden dolayı şimdilik devre dışı bırakıldı. Türkiye süper güç olma ve İslami uyanış hamlelerinden dolayı bir yandan Pkk- İşid; bir yandan darbe; bir yandan hükümeti yıkma girişimleri ile hedefe oturtuldu. Ülkemizi yıkma, sömürge yapma, yok etme çabaları artarak devam ediyor. Bir türlü biteceğe de benzemiyor. Bu ne zaman biter? Ülkemiz tamamen elden gidince biter. Tıpkı Merhum Nasrettin Hocamızın fıkrasında olduğu gibi…

Merhum Nasrettin Hoca bir kış gecesi sıcak yatağında uyurken dışarıda gürültüler duyulur. Hanımı Hoca’yı dürterek
“Hoca kalk dışarıda kavga var. Bir bak bakalım neyin nesi? Git onları ayır, sevaptır.” Der.
Hoca efendi pijamalarla üşümeyeyim diye yorganı da palto gibi sırtına alarak sokağa fırlar.
“Etmeyin!” diyerek aralarına girmek ister. Hırsızlar Hoca Efendi’nin yorganını kapıp kaçarak kavgaya son verirler.
Merhum Nasrettin Hoca çaresiz eve döner. Hanımı sorar:
“Hocam kavga edenleri ayırabildin mi, kavga bitti mi?” Hoca Efendi dünyanın ders alacağı tarihi cevabı yapıştırır.
“Yorgan gitti, kavga bitti…”

Fıkradan alınacak ders: “Türkiye bitmeden terör, darbeler, entrikalar bitmez.”

Vatan savunmasında asla ve asla gevşemeye gelmez. Güzel Türkiye’mizi koruyabilmek için devlet millet bütün resmi-sivil kurumlar gece gündüz çalışmalıdır. Şu atasözü her şeyi özetliyor. “Su uyur, düşman uyumaz!” O zaman bu ülkenin en alt tabanındaki ferdinden en tepesindeki Cumhurbaşkanına kadar rehavete gitmeden gece gündüz çalışmalıdır.

Aynı zamanda İran’ı da hem içeriden hem dışarıda çökertmek için yüksek çaba sarf ediliyor. İran eski bir devlet geleneğine sahip olduğundan büyük direnç gösteriyor. Birçok alanda da başarılı görünüyor. Bunun iki büyük sebebi var. Birincisi petrolünden dolayı ekonomik bağımsızlığı var. İkincisi İran Şii olduğu için İslam dünyasını bölen olarak kullanılıyor. Batı tarafından destek görüyor, şimdilik es geçiliyor.
İran sürekli Irak ve Suriye iç savaşlarının içinde aktif bölücü rol oynuyor. Bugüne kadar Irak savaşını saymazsak ona hiç dokunulmadı. 

Afganistan’a gelince hem coğrafi stratejik önemi çok büyük hem de maden rezervlerinin değerinin 1 trilyon dolar olduğu ifade ediliyor. Üstelik Asya ülkeleri için çekiç görevi görecek konumu var. Afganistan’ı zapt edenler Rusya’yı, Japonya’yı, Tük Devletlerini, Çin’i, Pakistan ve İran’ı kolay kontrol ederler.

Pakistan ise nükleer silah sahibi oldu. Batılı ülkeler, nükleer silahların, Müslüman yetkililerin eline geçmesini istemiyor. Onun için Pakistan sürekli karıştırılıyor. Daha da karıştırılacağı anlaşılıyor.

Siyonizm ve Haçlılar’ın bir an önce İslâm ve Türk dünyasını kontrol edebilmesinin ve sömürebilmesinin yolu Türkiye’nin çabukça diskalifiye edilmesinden geçiyor. Türkiye’nin sürekli karıştırılmasının en büyük sebebi yukarıda saydığımız sebeplerden dolayıdır. Türkiye’de terör hortlatılıp hükümetin diskalifiye edilmesi lâzım.

Terör örgütleri yakıyor- yıkıyor Türkiye’ye büyük zarar veriyorlar. Bu kadar zarar ziyan gariban millete ödettiriliyor. O yakıp yıkanlar bir kuruş bile zarar ödemiyor. Yasalarda boşluk varsa derhal giderilerek bu zararlar yıkımı yapan örgüt ve kuruluşlara ödettirilmelidir.

Eğer Türkiye hukuk devleti ise bir an önce hukuk işletilmeli, millet malına zarar verenler bedelini ödemelidir. Hukuk işleseydi zaten Pkk ve hiç bir terör örgütü olmazdı. Hainler o kadar çok ki... Bu kadar hain ileride iç savaş bile çıkarır. Zaten tüm hazırlıklar iç savaş provası değil mi?

Tekrar ediyoruz, Türkiye yok olmadan terör bitmez. Ancak Türkiye birliğini tam sağlar, millî devlet olur, iç hainleri temizlerse terör azalır. Süper güç olursa terör daha da azalır ama yine bitmez. Osmanlı Devleti süper güç olduğu halde ırkçılık ve teröre yenilerek parçalandı.

Türkiye düşmeden terör niye bitsin ki?


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)