Abd Başkanı Joe Biden: “Siyonist Olman İçin Yahudi Olmana Gerek Yok

Abd Başkanı Joe Biden: “Siyonist Olman İçin Yahudi Olmana Gerek Yok

 

ABD Başkanı Biden Tel Aviv'deki Ben Gurion Havaalanı'na indi. Burada İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Başbakan Yair Lapid ve eski Başbakan Naftali Bennett tarafından resmi törenle karşılandı.

Törende iki ülke marşlarının okunmasının ardından, Herzog, Lapid ve Biden konuşma yaptı.

 “ABD BAŞKANI BİDEN: “SİYONİST OLMAN İÇİN YAHUDİ OLMANA GEREK YOK”

Biden, konuşmasının başında, “Dostlarımla yeniden bir arada olmak ve bağımsız Yahudi devleti İsrail’i ziyaret etmek benim için bir onurdur.” ifadelerini kullandı.

Yıllar önce İsrail’e yaptığı bir ziyarette kendisinin “Siyonist olduğuna” yönelik sözlerini hatırlatan ABD Başkanı;
“- O zaman söylemiştim, şimdi yine söylüyorum: Siyonist olman için Yahudi olmana gerek yok.” diye konuştu.

Herzog, konuşmasında, Biden’a hitaben;

“- İsrail halkı, kardeşlerini arayan Yakup oğlu Yusuf gibi, sizi Kutsal Topraklara kollarını açarak ve neşeli kalplerle karşılıyor.” dedi.

 Âlemlerin Rabbi Allah’ü Teâlâ buyuruyor ki:

“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.” (Mâide Suresi – 51)

Bu haberde: Siyonist katil İsrail’in sürekli yaptığı soykırımı kimden cesaret alarak yaptığı ortaya çıkıyor.

Joe Biden diyor ki:

“- Siyonist Olmak İçin, Yahudi Olmana Gerek Yok!”

Bakınız, Siyonizm para gücü sayesinde dünyada pek çok “Yahudi olmayan Siyonist” yetiştirmiş.

Maalesef bizim içimizde de diğer Müslüman ülkelerde de pek çok; “Yahudi olmayan Siyonist” var. Belli bir dünyevi menfaat için Siyonist Yahudi Katillere kuyruk sallayıp, köpeklik yapıyorlar.

Siyonist Yahudiler Diyor ki:

“Yahudi olmayanlar dünyadaki diğer bütün insanlar; sadece bize hizmet için doğdular. Hizmetleri olmaksızın, yeryüzünde onlara yer yok. Çünkü onlar insan görünümdeki hayvanlarımızdır.”

Tabi ki bunu söyleyenler samimi bir YAHUDİ olamaz. Hele hele Hz. İbrahim Aleyhisselâm’ın neslinden olmadığı gibi Hz. Musa Aleyhisselâm’ın ve onun kitabı TEVRAT’ta yazdığını da kimse bize kabul ettiremez. İşte TEVRAT’ı ve bütün kutsalları bozup kendilerine göre uyarlayarak bütün insanlığa tarihler boyunca zülüm yaşatan bir avuç güç, iktidar ve seçilmiş topraklar ve seçilmiş ırk düşüncesini kendilerine put yapmış şeytana hizmet eden Siyonist Yahudiler…

Siyonist Yahudiler, annesi Yahudi olmayan hiç kimseyi “Yahudi” kabul etmez. Çünkü Yahudilik hem din, hem ırktır. Onlar, anneyi tarla kabul ediyorlar. “Bir ürün tarlada yetişir!” diyorlar. Bu yüzden annesi Yahudi olmayan tüm insanları “Goyim” kabul ediyorlar.

Joe Biden ister ABD başkanı ister Tüm Dünyanın başkanı kim olursa olsun; istediği kadar “Ben de Siyonist’im ben de Yahudi’yim!” desin; hiçbir Yahudi’yi inandıramaz. Yine de Yahudiler ona “Goyim” derler. O’nu kullanmak için yüzüne karşı alkış tutarlar, arkasından kuyusunu kazarlar.

Hem “Siyonist” olmak övünülecek bir şey değil; tam tersine iğrenç bir şey…

Siyonist Katil İsrail’in yaptıkları ortada…

İsrail her gün kan içiyor; bebek, yaşlı, masum öldürüyor; bir türlü kana doymuyor; dünyadaki tüm terör örgütlerini kuruyor, yönetiyor… Devletlerarası savaşları tahrik ediyor…

Siyonizm, dünya halkı için en ağır bir insanlık suçudur; tüm insanlığın en büyük düşmanıdır. Bütün insanlık: Müslümanlar, Hristiyanlar, Siyonist olmayan Yahudiler ve diğer tüm insanlar Siyonizm’e karşı birleşmeli ve ortak mücadele etmelidir. Yoksa yeryüzünden terör, kan ve gözyaşı asla eksik olmaz.

Dünyadaki tüm terör olaylarının, kan ve gözyaşının arkasında Siyonizm vardır. Çünkü Siyonizm dünya coğrafyasında neler yapacağını sinsice planlayıp organize ediyor, maddi destek sağlıyor…

Bu anlatılanların “Anti Semitizm”le hiçbir alâkası yok.

Elbette Siyonist olmayan, diğer ırkları Goyim kabul etmeyen, normal Yahudiler de vardır. Onlara sözümüz yok.

Yahudi kaynaklara bir göz atalım...

·     “Yahudi olmayan, insan şeklinde bir hayvandır ve Yahudi’ye gündüz ve gece hizmet etmeye mahkûm edilmiştir.” (Nidrach Talpiot, 225 – 1)

·     “Yahudi olmayanları öldürmek vahşi hayvanları öldürmek gibidir.” (Sanhedrin,59a)

·     “Yahudiler insandır, fakat diğer uluslar insan değil hayvandır.” (Baba Necia, 114 – 6)

·     “Diğer milletlerin tüm malları Yahudi milletine aittir, dolayısıyla onları tereddütsüz ele geçirmek hakkına sahiptir.” (Choszen Hamiszpat, 348)

·     “Bir goyimi (Yahudi olmayan) aldatmaya izin verilmiştir.” (Baba Kamma, 113b) 

·     “Komşunu yaralamayacaksın demiştir, fakat bir Yahudi olmayanı yaralamayacaksın denmemiştir.” (Sanhedrin, 57)

·     “Bir Yahudi üç yaşındaki kız çocuğu ile evlenebilir.” (Sanhedrin, 55b)

·     “Bir Yahudi, Yahudi olmayan (GOYİMLİ) öldürürse sorumlu değildir.” (Tosefta Abhodah Zara, B.5)

·     “Yahudi olmayanlara acımayın.” (XI. Hilkoth Akum)

·     “Bir Yahudi, Yahudi olmayan (GOYİMLİ) bir kızın ırzına geçebilir fakat evlenmez.” (Gad Shas, 2:2)

·     “Talmud’u okuyan her GOYİM (Yahudi olmayan) ve ona yardım eden her Yahudi ölmelidir.” (Sanhedrin, 59a Aboda Zora, 8-6, Szagiga, 13)

·     “İsa Aleyhisselâm (haşa) büyücülük yaptığı için öldürüldü.” (Sanhedrin, 43a) “İsa Aleyhisselâm annesi Hz. Meryem (haşa) fahişeydi.” (Sanhedrin, 106a)

Sahi PKK ve tüm terör örgütleri kime hizmet ediyor? İkinci İsrail kurulması için çalışıyor. Hatırlayalım: PKK partisi Hadep’in başkanı Sezai Temelli ne demişti?

“- Buralar vaat edilmiş topraklar... Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi... Geldiler, bu toprakları da kuruttular...”

Yani adam açıktan diyor ki:

“- Türkiye’nin büyük bölümü, İran’ın büyük bölümü, Suriye, Irak vaat edilmiş İsrail toprağıdır.”

Pkk da güya Kürt halkı için savaşıyor. Eğer güneyimizde “İkinci İsrail” kurulursa Siyonist Katil Yahudiler, Filistin’de yaptıkları katliamların bin kat beterini; Kürk halkına yapacaklar, soykırıma uğratacaklar…

Akıllı olalım! Diyarbakır düşerse; Ankara düşer… Ankara düşerse İstanbul düşer… İstanbul düşerse; Türkiye düşer…

Hristiyan batı ülkeleri terörü destekleyip sevinmesin! “Türkiye düşecek!” diye…

Türkiye düşerse; Avrupa düşer, Avrupa düşerse tüm dünya düşer… Çünkü Siyonist Yahudi’ye göre Yahudi olmayan herkes Goyim’dir. Şimdilik Hristiyan Batıyı kullanıyor da onun için ses çıkarmıyor…

Ya Rabbi! Şehitler ve gaziler diyarı vatanımızı böldürme! Siyonist Katil İsrail’i ve ona destek veren yerli yabancı kim varsa “el Kahhar” ismi şerifin hürmetine kahru perişan eyle! Allahümme âmîn!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)