Osmanlıyı Yıkan Beş Yahudi

Osmanlıyı Yıkan Beş Yahudi


Dünyada yaşadığımız sürece Osmanlı’yı yıkan, ülkemizin bugünkü duruma düşmesinin planlarını yapan beş Yahudi'yi çok iyi tanıyalım.


1- Theodor Herzl
Yahudi gazeteci politik Siyonizm’in kurucusu Theodor Herzl. Theodor Herzl kimdir? İşte Theodor Herzl'in biyografisi...

Theodor Herzl 2 Mayıs 1860 tarihinde Budapeşteli orta sınıf bir ailede doğdu.
Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Avukat sıfatını taşısa da mesleğinin yerine yazarlık yaptı, çeşitli oyunlar yazdı. O zamanlar Siyonizm üstüne kapsamlı çalışmalar yaparak Yahudi devletinin kurulmasını tasarladı. Fransa'da ortaya çıkan Dreyfus Olayı sonrası artan Yahudi karşıtlığı hem onun yaşamına hem de Siyonizm fikrinin seyrine yön verdi. Yahudilerin tüm dünyada ezildiği ve acı çektiği düşüncesinden hareketle 1896 yılında Türkçe "Yahudi Devleti" anlamına gelen “Der Judenstaat” adlı kitabını yayınladı.
1897 yılında “Dünya Siyonist Teşkilâtı”nın kurulmasını ve kurulduğu İsviçre'nin Basel kentinde teşkilatın ilk kongresinin yapılmasını sağlayan Herzl. Kongrede "Ben bugün burada Yahudi Devleti'ni kurdum, ancak bunu yüksek sesle söylersem bütün dünya güler. Fakat beş sene içinde ya da elli sene sonra bunu herkes böyle bilecektir." diyerek dikkat çekti. Ayrıca kongrede kurulması planlanan Yahudi Devleti'nin sınırlarını da belirtti ve kongre sonunda Herzl Dünya Siyonist Teşkilatı'nın başkanı seçildi. Teşkilatın amacına uygun olarak Yahudilerce kutsal sayılan Siyon tepesinin bulunduğu Filistin topraklarında Yahudi Devleti kurmak için İngilizlerle bağlantıya geçti, Filistin toprakları o dönem Osmanlı İmparatorluğu egemenliği altında olduğu için, Osmanlı ile iyi ilişkileri olmasından dolayı Alman İmparatoru II. Wilhelm ile ilişkiye geçti ancak başarılı olamadı.
Yahudilerin Filistin'e yerleşmesi için çabalayan Herzl, 17 Mayıs 1901 tarihinde Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid ile görüştü.[Bu görüşmede Herzl'e bir Mecidiye nişanı verildi. Görüşmelerinden sonra konu hakkında Daily Mail gazetesine konuşan Herzl görüşmeden duyduğu memnuniyeti vurguladı ve Yahudilerin II. Abdülhamid'den daha iyi bir dost ve seveni olmadığını ifade etmişti. II. Abdülhamid belirli bir yerde toplu halde olmamak koşuluyla Yahudilerin Osmanlı ülkesine gelmelerine izin verdi ancak Filistin'e yerleşim konusunda bir adım atmadı.
Asıl isteği Yahudilerin Filistin'e yerleşmesini sağlamak olan Herzl bunun karşılığında da Osmanlı borçlarının önemli bir kısmını ödeyeceği taahhüdünü verdi. II. Abdülhamid Yahudilere dağınık bir şekilde Mezopotamya'ya yerleşmelerini önerdiyse de bu öneri ilave yerleşim yeri olarak Filistin, Hayfa ve çevrelerini de isteyen Herzl'i tatmin etmekten uzaktı.
Bunun üzerine Herzl İngiltere ile yeniden ilişki kurarak sorunun çözüleceği fikrinden hareketle İngiliz Sömürgeler Bakanı Chamberlein ile görüştü. Bu görüşmeden de istediği sonucu alamayınca kısa bir süre sonra Londra'ya davet edildi. Bu görüşmede "Yahudi yurdu" olarak kendisine Uganda teklif edilir, ancak teşkilat kongrede bunu reddetti. Herzl İstanbul'a "vadedilmiş topraklar" Filistin ve Kudüs için bir kez daha geldi ve tekrar talebi Sultan Abdülhamit tarafından reddedildi.

3 Temmuz 1904 günü, Avusturya'nın Aşağı Avusturya'daki Reichenau an der Rax kasabasındaki Edlach'ta, kalp rahatsızlığı teşhisi konan Theodor Herzl, kardiyak skleroz nedeniyle hayatını kaybetti.
Oldukça uzun süren Herzl'in cenaze törenine yaklaşık altı bin kişi katıldı.
1949'da kalıntıları Viyana'dan taşındı ve Kudüs'teki Herzl Tepesine götürüldü.

Theodor Herzl; 1897’de Yahudileri Basel’de topladı şu kararları almıştır;
1- Sultan Abdülhamid tahtan indirilecek
2- Osmanlı Devleti yıkılacak
3- İslam dini 100 sene içinde ortadan kalkacak.

Bu kararları kim uyguladı?


2- Emenuel Carrasu (Emin Karasu): İtalyan hahambaşıdır. 1903’te Selanik’e yerleşti. Mason localarını ve ittihat ve terakki partisini kurdu. Abdülhamit 1871’ meclisi kapattı, çünkü çoğunluk gayri Müslimlerdi. Emanuel Karasu askerleri kullanarak, Sultan sıkıştırılarak meclis açtırttı. Milletvekili seçildi. Sultan indirildi 1909. Sultan Selanik’e sürüldü, oraya yerleştirildi. Osmanlı savaşa sokuldu. 1911’de Trablusgarp’ı İtalyanlar aldı. 1914’de 1. Dünya savaşına sokuldu. 30 cephede Osmanlı savaşmak zorunda kaldı. Osmanlı 1. dünya savaşı sonunda Sevr antlaşması yapıldı.

Fransızlar Kahramanmaraş’ı bizim olsun diye işgal etmedi, Arz-ı Mevud’a verelim diye işgal etti. Papa Lermit İsa Aleyhisselâm yeryüzüne gelmesi için bu savaşları yapıyoruz dedi. 18 Haçlı seferleri bunun için yapılmıştır. Ecdadımız 18 Haçlı seferini de geri püskürtmüştür. Mikrobu bilmeden o hastalıklar tedavi olmaz. Ama Osmanlı Sevr’i kabul etmedi.
Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam, Rıdvan hoca, İzmir’de Hasan Basri Çantay zeybeklerden milis teşkilatı kurdu Yunan’ı denize döktü. 1919 da bunlar oldu. 1920’de meclis kurularak Anadolu kurtuldu. Güneydoğu İsrail’in olacak diğer bölgeler İsrail’in güvenliği için parçalanacak. Sevr İsrail’in güvenliği için getirildi. 1. Dünya savaşı başlayalı beş senedir uğraştılar yutamadılar.

3- Hayım Nahum: (Bu kişinin torunu Jan Nahum şu an Petrol ofisinin CEO su. Daha önce TOFAŞ CEO’su idi.) Lozan da, İnönü’nün müşaviri Lort Corc’un ve Klemenson’un müşaviri Diyor ki: I. Dünya savaşını niçin yaptık, Pontus kurulsun, Ege’yi Yunan’a verelim ortada bir şey kalmasın! Büyük İsrail devletini kurmak için engel kalmasın. Hayım Nahum, bu isteklerinizin yanında kalbinizi kullanırken aklınızı da kullanalım. Şartlı Lozan’ı imzalayalım. 

Burada şu kararları aldılar.
1- Anadolu insanını aç bırakalım,
2- Anadolu insanını işsiz bırakalım,
3- Anadolu insanını borca esir edelim,
4- Anadolu insanını diniden uzaklaştıralım, yumuşak lokma yapalım. İşte dinler arası hoşgörü bu planın bir parçasıdır.


4- Zbigniew Brzezinski: Teoder Herz’in asistanıdır. ABD’de savunma bakanlığı yapmış. Beni İsrail’in son hedefine yaklaşması için Siyonizm’in 5765 yıldan beri en kuvvetli noktasındayız.

1- ABD avucumuzun içinde ancak, geliniz diktatörlüğe dönüşmeyelim. Dünyayı yönetenler kulübünün başkanı olmaya çalışın.
2- Orada Irak’ta yaptığımız gibi tepki alırız. Onları ortak olacağınız bir kulüpte tutunuz.

İslam âleminde iki çeşit inanışta insanlar var; 

Bunlar:

Dünyalıkçılar:

Aşırı dinciler, (Radikaller).

“Biz dünyalıklarla işbirliği yapalım” diyen kişidir. Bunlar bu planları yaparken 54. hükümet iş başına geldi. Geldi de ne oldu. 50 milyar $ bütçeye 35 milyar ek gelir getirdi. Nereden geldi, Canab-ı Hakkın bu millete verdiği nimetlerden. 26 milyar borç, 14 milyar $ faize gitti. 10 milyar $ kurtuldu. 7 milyar $ kitler kâra geçti. Altı ayda zarar eden kitler kâra geçti. 17 milyar $ oldu. 13 milyar $ kaynak paketlerden elde edildi.

Günümüzde yok mu diyenler için:


5. Naom Chomsky:
“Refah partisinin gelişmesini mutlaka önlememiz lazım!” diye 18 madde hazırladı.
a) Refah partisi iktidardan uzaklaştırılacak, partisi ikiye bölünecek,
b) Başörtüsü yasak olacak,
c) Sakallıların dolaşması yasak olacak...

Ve Yahudiler halâ çalışıyorlar…
Sevr ile alınamayan toprakları yeniden almak ve Büyük İsrail’i kurmak için…
Beni İsrail’in son hedefine yaklaşması için Siyonizm’in 5765 yıldan beri en kuvvetli noktasındayız…

Siyonizm'i etkisiz hale getirmeden dünya halkının hiç bir zaman yüzü gülmez. 

Çünkü yeryüzünün en ırkçı, faşist, katilleri Siyonist Yahudiler... Her gün Filistin'de acımasızca kan döküyorlar, çoluk çocuk masumları katlediyorlar. Ellerine fırsat geçince Hristiyanları da diğer milletleri de katlederler. Çünkü Siyonist Yahudiler; Yahudi ırkından başkalarını insan kabul etmiyor. Diğer ırklara "Goyim" diyorlar. Goyim hayvana bir yaratık demek. Siyonist bir Yahudi'ye göre Yahudiler üstün ırktır. Bir Yahudi isterse bir Goyim'i katleder, isterse hizmetlerinde kullanır. O halde Siyonist Yahudiler'in dışındaki her ırktan insan Goyim'dir. 

Ey insanlar uyanın! Ey insanlık uyanın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)