Beyninden Bağlamak, Neden Sömürülüyoruz?

Beyninden Bağlamak, Neden Sömürülüyoruz?

Bir Milleti Yok Etmek İçin…

Peyami Safa, diyor ki: “Bir milleti yok etmek isterseniz, askeri istilâya lüzum yoktur. Ona tarihini unutturmak, dilini bozmak, dininden soğutmak ve dolayısıyla manevi değerlerini, ahlâkını soysuzlaştırmak kâfidir”. Fazla söze gerek yoktur; bunlar bozulursa o millet kolayca yıkılır. Tarih yıkılan, yok olan milletlerin çöplüğü ile doludur.

Din Nasıl Bozulur?

            Güzel İslâmiyet, vahiy dinidir. Allah’ü Teâlâ’nın “Lehvil Mahvuz”da muhafaza ettiği Kur’an-ı Kerim’i Peygamber efendimiz Aleyhisselâm’a vahiy yoluyla indirdiği dindir. Yüce Kur’an-ı Kerim ve Allah rasûlü bize neler bildirdiyse bizler de onu nakil ile öğreniyoruz. Eğer nakil dinine insan aklı ve fikri karışırsa artık O din nakil dini olmaktan çıkar. Bunu iyi bilen sömürgeci güçler her gün piyasaya dinde reformcu, sahte mehdi, gizli misyonerleri, oryantalistleri ileri sürüyor. Onlar da kendi işkembelerinden din uyduruyorlar. Mehdi’yim diyen kişi gece gündüz zina, içki, dansöz oynatıyor. İlâhiyatçı adı altında ortaya çıkan sahtekârlar İslâm’ın dört delilinden Kıyas, İcma ve Sünnet’i kabul etmiyor. Bir tek Kitap yani Kur’an-ı Kerim kalıyor. Kur’an-ı Kerim’deki ayetlere de gerçek manaları dışında kendi nefsinden manalar uyduruyor. Hatta daha da ileri giderek artık çok ayetlerin hükmü geçti onları da çıkaralım diyorlar. Ortada din kalmıyor, birkaç gizli misyoner ve sapığın uydurduğu “Bozulmuş İslâm” kalıyor.

İşte Dil Bozuldu, Şu rezil kelime ve konuşmalara bakar mısınız?

“Entel”, “kanka”, “P.şt”, “D….lak”, “D…ü”, “D…us”, “ga.at”, “i.ne”, “pezevenk”, “kaltak”, “Zibidi, “Yosma”, “mankafa”, “Yavşak”, “O…pu”, “F…şe”, “k…e”, “K..ona”, “Gebermek”, “Aptal”, yaşları aynı ama birbirlerine “Kızım!”, “Oğlum!” diyor. Anne bebeğine “Anneciğim!” Diyor.

“Bidon kafalı”, “–Çek şu pis ellerini üstümden!”“–Hey bana bak annem değilsin ha!”“–Hey dostum sorun istemiyorum, lanet olsun ahbap!”“–Hey Michael neden kendine bir içki koymuyorsun!”“–Oh George bir whiskye hayır demem doğrusu!”“–Lanet olsun şef Lanet olsun!”“–Daha önce kimseyi öldürdün mü ha?”“–Aşağılık herif!Jack: “–Freddie tarih oldu seni lanet olası hergele!”Michael: “–Seni aşşşşaaaalık herif.”“–Bob hemen şu pisliğin icabına bak!”“–Canın cehenneme pislik herif!”,
Buraya en hafiflerinden birkaç örnek aldık… Sömürülen ülke çocukları ve gençleri artık bu tür konuşmaları severek yapmakta o sahnelerde gördükleri aşağılık durumları uygulamaktadır.

Beyninden Bağlamak

Önce medya (basın yayın kurumları TV’ler, gazeteler, dergiler, internet, sosyal medya, sivil toplum örgütleri… Ele geçirilerek halkın beyni yıkanıyor. Ekonomik kuruluşlar (gelir üreten fabrikalar, üretim kaynakları) Daha sonra sağlı-sollu, bölücü gibi görünen terör örgütleri devreye sokularak siyasi otorite zaafa uğratılıyor. Devlet güvenlik tehlikesiyle karşı karşıya geldiğinden tüm paralar emperyalistlerin silahlarına yatırılıyor. Zayıflayarak çökme noktasına gelen devlet üretimden çekilerek yabancıya hem rakip olmaktan çıkıyor hem pazar oluyor. İMF faiz sarmalına giren ülkeyi sömür babam sömür… Ekonomikmen güçlü olan yabancılar devletin her kademesine rahatlıkla sızıyor. Yerli üretim yapan sanayi kuruluşları bir bir kapatılıyor. Türkiye uçak fabrikasının kaşık çatal fabrikası yapılması gibi… Artık yerli üretim yapacaklara da izin ve ruhsat verilmiyor. Meydan tamamen sömürücü ülkelerin insafına kalıyor…




Neden Böyle Oluyor?

Müslümanlar Kur’an-ı Kerim ve Sünnet’i Asr-ı Saadet’te olduğu gibi yaşamıyorlar. Batılılar da TV programları, filmler, giyim-moda, eğlence ve tüketim alışkanlıkları ve kültürleriyle Müslümanlar’ı etkileyerek İslâmi Hayat’tan uzaklaştırıp kendilerine benzetiyor. Sömürülmek istenen ülke halkı dinden uzaklaşınca ne din kalıyor, ne dil kalıyor, ne tarih kalıyor… Zaten Tarih kitaplarının büyük çoğunluğu masonların yazdığı yalancı tarih kitapları…
Yavaş yavaş bütün dini, milli ve tarihi değerler yerle bir olmuş, hepsi sıfırlanmıştır. Artık millet formatlanmıştır. Rahatlıkla yozlaşmış Hristiyan kültürünü yükleyebilirsiniz, evrensel değerler altında istediğiniz materyalist kültürü yutturabilirsiniz.
Artık İslâmi değerlere göre yaşamayan ecnebi değerlere göre yaşayan “sözde Müslüman” kalıyor.
Hz. Ömer Radiyallahü Anh: “Eğer inandığınız gibi yaşamıyorsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız!” buyuruyor.
Artık Müslümanlar kendi inançlarına göre değil Batı inançlarına göre yaşamaya başlıyor. Böylece dinlerini, kültürlerini ve beyinlerini kaybediyorlar. Akabinde trilyonlarca dolar batı ülkelerine akmaya başlıyor. Artık Müslümanların beyinleri bağlandı; ecnebi ordular elini kolunu sallayarak gelip bir kurşun bile sıkmadan, rahatlıkla Müslüman ülkeleri işgal edebilir. Beyinleri uyuşturulan Müslümanlar da onları alkışlarlar. 

Bakın bir Afrikalı ne diyor?



“Beyaz adamlar geldiklerinde onların elinde İncil, bizim elimizde ise topraklarımız vardı. Bize gözlerimizi kapatıp dua etmeyi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda baktık ki İncil bizim, topraklarımız ise beyazların elindeydi.” (Jomo Kenyatta)
Yeryüzündeki az gelişmiş ülkelerin üzerine planlanan oyunlar ve zulümler bir türlü sona ermiyor. Bu durumun en önemli sebebi asırdan asıra farklılık gösteren sömürgeci anlayışın hâlâ devam ediyor olması...

“Kurbanını Beyninden Bağlamak Hikâyesini Oku!”

Bir Çin filozofu ufka bakıyormuş. Uzaklarda bir deve kervanının geçtiğini ve develerin sırtında ipek kumaşlar asılı olduğunu görmüş.
Filozof:
“Benim bildiğim, develer ipek giysiler giymez, bunları insanlar için taşıyor olsalar gerek!” demiş.
Sonra da şöyle düşünmüş:
“Yeryüzünde deve az insan ise çok, bazı işleri gene insanlara yaptırmalı!”

Bizim filozof ertesi gün eline bir ip almış, zavallı bir Çinli’yi belinden bağlayıp götürmüş tarlasına. Elindeki ucu sivri değnekle sırtına dürtünce Çinli can havliyle ileri atılmış, toprağa batan sapanı çekerek filozofun tarlasını sürmeye başlamış. Çinli kan ter içinde ipin ucundaki sapanı çekerken filozofun ipi beline nasıl bağladığını düşünmeye başlamış ve düğümü çözerek kaçmayı başarmış.
Filozof ertesi gün zavallı köylüyü yakalayıp kolundan bağlamış. Adam gene çözüp kaçmış.
Filozof boynundan bağlamış, gene olmamış. Neresinden bağlasa çözülüyor.
Filozof: “Öyle bir yerinden bağlayayım ki eli yetişip çözemesin” diye düşünmüş ve adamın beyni aklına gelmiş. “Beynini bağlarsa eli kafasından içeri giremeyeceğine göre düğümü de çözemez” diye düşünmüş ve öyle yapmış. Adamın beynini bağlamış. Çinli elini beynine uzatıp ipi çözememiş. Ölümü pahasına filozofun tarlasını sürmüş.
Kıssadan Hisse: İnsanların beyinlerini uyuşturursanız insanları istediğiniz gibi kullanırsınız.
Emperyalist ülkeler de ikinci ve üçüncü ülkeleri özellikle kitle iletişim araçlarıyla kültür emperyalizmine dinlerini, dillerini, tarihlerini, kültürlerini ve tüm milli değerlerini bozarak soysuzlaştırıyorlar...
Sonra da beyinlerini uyuşturuyorlar. Ortaya kendi değerlerine yabancı; ne batılı ne doğulu bir insan tipi çıkıyor. Yavaş yavaş Batı insanı gibi düşünen batı insanı gibi yaşayan insan tipi ortaya çıkıyor. Yemek pişince servise hazır olduğu gibi; Bir Avrupalı gibi düşünen, bir Avrupalı gibi yaşayan insan artık sömürüye hazırdır.

            Sömürüden kurtulmanın Çareleri

           İslamiyet’i, dilini tarihini, kültürünü doğru kaynaklardan öğreneceksin!
İslâmiyet’i öğrendikten sonra tüm kural ve kurumlarıyla hayata geçirip yaşayacaksın!
Allah ve Resulünü evlâdından, canından, malından ve her şeyden çok seveceksin!
Tam olarak Kur’an-ı Kerim ve Resuûllahın Sünnetinde gösterdiği hayatı yaşayacaksın!
Haramlardan kaçacak helâl yoldan ayrılmayacaksın!
Bütün fen ve din bilimlerinde, ekonomide ve askeriyede dünyada lider olacaksın!
Eğitimde milli olacaksın! Bilimsel bir eğitim yapacaksın! Çocuklarına çok iyi eğitim verip; yeteneklerinin son sınırına kadar eğitip çağın gereklerine uygun yetiştireceksin! Hatta çocuklarını şimdiki çağa değil gelecek çağa hazırlayacaksın…

Hiçbir kâfiri dost edinmeyeceksin!
Çok çalışacaksın! Çok üreteceksin! Her şeyde kendine yeterli olacaksın!
Mecbur kalmadıkça hiçbir ürünü yabancıdan almayacak, daha kalitelisini kendin üreteceksin!
Dünya Müslümanlar Birliğini kuracaksın. Tüm Müslüman ülkeler tek para, 'İslam Dinarına geçecek. Müslüman ülkeler arasında gümrük vergileri kalkacak. AB gibi tek parlamento, tek hükümet, tek ordu olacak.
Bütçen denk olacak, hatta gelir çok, gider az olacak!
Eğitimde bilimde, teknolojide, çalışma ve ekonomide, askeriyede en dünyada lider olacaksın!
İslâmiyet’e ve kendi milli değerlerine uygun gençlik yetiştireceksin!
Müslümanlığı günlük hayatında ve tüm yaşantında sünnete uygun yaşayacaksın!
Kâfir taklitçisi değil sünnet uygulayıcısı olacaksın!
Allah’a and olsun ki seni kimse sömüremez!!!
Bak bakalım o zaman kriz oluyor mu, döviz yükseliyor mu?
Hoşça kalın! Dostça kalın! Allah’ü Teâlâ’ya emanet olunuz, efendim!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)