Akan kan ve gözyaşından kim sorumlu?

Akan kan ve gözyaşından kim sorumlu?

M. Necati Özfatura

İnsanlık özellikle de İslam Dünyası, asırların ve hatta bütün zamanların en büyük oyunu ile karşı karşıyadır. ABD Başkanı George Bush ve ailesi, Başkan Yardımcısı Dick Cheney ve dünya enerji devi şirketler yeni bir dünya haritası çizdiler. Bu haritaya göre küresel bir düzenlemeye giriştiler.
Bugünkü küresel güçlerin ve onların emrindeki emperyalist güçlerin stratejisini anlamak için geçmişini bilmek gerekir. Demokrasi, özgürlük, insan hakları, güvenlik ve adil paylaşım yalanlarıyla Yahudi ağırlıklı küresel sermayenin emrindeki medya ile uyutuldu ve “İslami terör” yalan ve iftirası ile Müslümanlara Haçlı Seferi ilan ederek kamufle edilmeye çalışılan bu karanlık, kirli ve zalim proje insanlığın geleceğini tehdit etmekte. Bugün geldiğimiz nokta ise “Uluslararası terör paranoyası”yla kandırılan ve korkutulan kamuoyu ve kitlelere karşı vahşi bir istila ve sömürge hareketi başladı.
Terörün kaynağı ABD’dir. Ve terör istila silahıdır. Dünyada ismi ne olursa olsun, bütün terör örgütlerinin PKK, DAEŞ, Paralel Yapı dahil hepsinin kurucusu ve üst aklı küresel sermayedir. Terör ile kendi halklarını korkutuyorlar. Diğer ülkelerde terörü teşvik ve yardım ediyorlar ve sonra da o ülkedeki terörü sona erdirmek maskesi ile müdahale ediyorlar. Müdahale ise işgalin ilk adımıdır. Eski MİT Müsteşarı Mahir Kaynak’ın ifade ettiği gibi teröristler zehirli bir sivrisinek ise bataklık ABD’dir. Küresel sermayenin uşağı ABD, Latin Amerika’dan Afrika’ya, Orta Doğu’dan Orta Asya’ya, Sibirya’dan Güneydoğu Asya’ya kadar dünyanın birçok bölgesinde “taşlar yerinden oynayacak”...
New York’taki İkiz Kuleleri CIA, MOSSAD ve Pentagon iş birliği ile oyun içinde oyun hazırlayarak yıktı. İkiz Kulelerdeki yüzlerce Yahudi çalışan o gün işe gitmedi. Sadece 1 Yahudi öldü. Ve fizik kanunlarına göre bir uçağın çarpmasıyla bu gökdelenler yerle bir olmaz. Bodrum katına dinamit, konuldu. Bush ailesi ve Cheney’nin kontrolündeki enerji lobisi, petrol şirketleri 11 Temmuz’dan ağustos ayına kadar Amerika’nın yeni enerji politikasını belirtmek için çalıştı. İkiz Kulelerin imhası 11 Eylül’de oldu. Afganistan işgali bu vahşi projenin ilk adımı idi. Bu toplantılar devam ederken, petrol şirketleri Bush, Cheney, Beyaz Saray’da bu vahşi ve zalim projenin ticari boyutlarını ele alan gizli toplantılar yapıyorlardı.
Dahası Bush yönetimi Afganistan’ı bombalamaya başladıktan sonra bile Taliban ile ABD lehine pazarlıklar yapıyorlardı. Bir taraftan Afgan halkı öldürülüyor Müslüman gençler toplu katliamlara uğruyorlardı. Diğer taraftan Taliban ile pazarlık sürüyordu. Bugün hâlâ ABD ordusu Afganistan’dadır.
Saddam iktidarını yıkmak için, kitle imha silahları yalanı uyduruldu. O tarihteki İngiliz başbakanı bu silahların olmadığını biliyorduk itirafında bulunmuş idi. Ancak Irak yine de işgal edildi. Petrolüne el konuldu. İsrail’in 1982 yılında hazırladığı 19 sayfalık stratejik proje gereği Suriye ve Irak bölünüyor. Bu raporda istenen bir şeydi.
ABD ve Rusya Suriye’de ortak hareket ediyorlar. Ve Esad’ı destekliyorlar. DAEŞ denilen örgüt ABD ve küresel sermayenin iğrenç eseridir. Bütün fitnelerin ve dökülen kan ve gözyaşının suçlusu İsrail ve sömürgesi ABD’dir.
Yeni zalim stratejinin uygulanması için:
1. Dünyanın birçok bölgesinde ve bilhassa Orta Doğu’da etnik ve dinî (mezhep) çatışmalar yapılacak.
2. Bazı bölgelerde yerel bağımsızlık güçleri desteklenecek.
3. Bazı bölgelerde statüko desteklenecek ve karşıtları da desteklenecek.
4. Bazı bölgelerde ihtilaflar çözülecek. Petrol şirketlerinin önü açılacak.
Küresel sermaye ve uşağı ABD de Kerkük’e yeni bir hain tuzak peşindedir. ABD kontrollü DAEŞ Kerkük’te bazı binaları işgal etti. Peşmergelere yardım bahanesiyle katil PKK ile katil İranlı Şii Haşdi Şâbi sokuldu. ABD, Barzani’den -Türkiye ile yakın olduğu için- memnun değildir. Yalnız Kerkük’ü değil bütün Kuzey Irak Kürt Özerk bölgesini PYD’ye devretmek istiyor.
28.10.2016


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)