Bir Kez Daha Gördük ki!

 Bir Kez Daha Gördük ki!

 

·     Bir kez daha gördük ki Müslümanların ölüsünü de dirisini de sevmiyorlar. Kin ve öfke dolular. Sevginin hoşgörünün birlikte yaşama kültürünün sadece edebiyatını yapıyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki vatan millet bayrak gibi değerler umurlarında değil. Ülkenin en azılı düşmanlarıyla ittifak yapmaktan çekinmeyecek kadar gözleri kararmış.

 

·     Bir kez daha gördük ki Emperyalistlere karşı olağanüstü derecede yumuşak ve onlardan her gelen emri el pençe durup yapacak kadar teslimiyetçi bir karakterdeler.

 

·     Bir kez daha gördük ki çok kolay yalan söyleyip çok kolay şekilde iftira ve kumpasla itibar suikastı yaparak insan hayatına kastediyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki Osmanlı Selçuklu başta olmak üzere bütün köklerimize kökten düşmanlar. Tarihe medeniyete coğrafyaya dair içlerinde en ufak bir aidiyet hissi yok.

 

·     Bir kez daha gördü ki hiçbir bir değer yargıları yok. İşlerine gelince Kürtçü işlerine gelince Türkçü işlerine gelince Komünist işlerine gelince Kemalistler.

 

·     Bir kez daha gördük ki algı operasyonu yapmak konusunda mahirler. İstemediklerini anında hain istediklerini anında kahraman gibi gösteriyorlar. Üstelik kendi algılarına kendileri inanacak kadar zavallılar.

 

·     Bir kez daha gördük ki trollük yaparak trolleşmeye karşı olduklarını kutuplaştırarak kutuplaşmaya karşı olduklarını beyan ederek kendileriyle çelişiyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki içkiyi çok kaçırıyorlar ve sarhoşken uydurdukları yalanlara ayıkken de inanmaya devam ediyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki Atatürk’le falan alakaları yok. Atatürk’ü ihtiyaç halinde kullanmaya sömürmeye devam ediyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki bağımsız gazetecilik söylemleri vs. külliyen yalan. Gazetecilikten ziyade militanlık yaptıklarını iyi biliyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki eli kanlı PKK’nın bölme iştahına, Fetöcülerin yeniden çökme planlarına severek ortak olabiliyorlar.

 

·     Bir kez daha gördük ki batının gazete manşetlerinden dergi kapaklarına kadar yansıyan Türk ve İslam düşmanlığı aynı derecede devam ediyor.

 

·     Bir kez daha gördük ki sevgili ülkemizde yerli ve milli bir muhalefet ihtiyacı var.

 

·     Bir kez daha gördük ki bize sanatçı olarak sundukları içi boş yalaka şovmenden daha fazlası değiller.

 

·     Bir kez daha gördük ki devlet bilinci bunların hiçbirinde yok. Bunlara vatan emanet edilemez ülke yönetimi bunların insafına bırakılamaz.

 

·     Bir kez daha gördük ki her dönemin adamı hesapçılar zor dönemlerde risk almaktan korkup zafer ilan edilene kadar görüş beyan edemediler. Oysa ki iktidarın bütün imkân alanlarından yararlanmasını bildiler.

 

·     Bir kez daha gördük ki yoksul Anadolu halkı her zorluğa katlanırım ama vatansızlığa asla katlanamam bilincini kaybetmemiş.

 

·     Bir kez daha gördük ki korkusuz güçlü lider olunca millet onun etrafında kenetlenmesini biliyor.

 

·     Bir kez daha gördük ki eğitim ve kültür alanındaki eksikliklerimizi bir an önce giderip bu iki alanda atılımlar yapmamız gerekiyor.

 

·     Bir kez daha gördük ki Müslümanlar olarak bundan sonra rehavete tembelliğe asla vaktimiz yok.

 

MAHMUT BIYIKLI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)