Leyle-i Berad Tebriği


Leyle-i Berad Tebriği

 

Aziz ve Muhterem Kardeşlerim;

Allah'ü Teâlâ’ya hamdolsun. O'nun sevdiği, seçtiği kulu ve elçisi Muhammed Aleyhisselâma âline ve ashabına salâtü selâm olsun.

Yarabbi Ümmet-i Muhammed'i yok etmek için; Haçlı'sı, Siyonist'i, Mason’u, Teröristi, Komünisti, Ateist'i, Budist'i, Brahmanist'i, Putperest'i; içimizdeki hain, gafil ve Yerli Siyonistleri de kandırıp kendi saflarına katmış olarak; şeytanın bile aklına gelmeyecek kalleş, en alçak metotlarla amansızca saldırıyorlar...

Ya Rabbi kâfir, müşrik, münafık, facir, fasık, hain, gafil güruhunu ıslâh olacaksa ıslâh eyle! Islâh olmayacaksa “KAHHAR” ismi şerifin hürmetine kahr-u perişan eyle!

Ya Rabbi! Avrupa'da, Amerika'da Asya'da, Rusya'da, Çin’de Afrika'da, özellikle: Suriye'de, Myanmar'da, Çeçenistan'da, Hindistan’da, Keşmir'de, Filipinler'de, Bosna'da, Kosova'da, dünyanın her yerinde saldırıyorlar... En zalim metotlarla kardeşlerimize zulmediyor şehit ediyorlar. Dünyanın her yerinde Müslümanlar kan ağlıyor…

Ya Rabbi! Dinimize ve imanımıza saldırıyorlar...

Ya Rabbi! Canımızı, namusumuza ve malımıza saldırıyorlar...

Ya Rabbi! Vatanımıza ve bayrağımıza saldırıyorlar...

Ya Rabbi! Polis ve askerimize, camilerimize, başörtümüze, kamu mallarına, türbelerimize saldırıyorlar...

Ya Rabbi! Ümmet-i Muhammed’e Yardım eyle!

Ümmet-i Muhammed’i Korana Virüs ve tüm musibetlerden koru!

Ümmet-i Muhammed’i bir ve beraber eyle!

Bizlere cihat ruhunu yeniden ver! İslâmiyet’i tam yaşayalım! Birlik ve beraberliğimizi sağlayalım! Bütün bilim dallarında ve teknolojide Dünya’nın süper gücü olalım! Ehl-i küffarı durduralım en ağır tokadı vuralım!

Ya Rabbi! Bizlere kâmil iman, salih amel, ihlâs, güç ve kuvvet ver.

Çalışma ve cihad azmi ver. Ya Rabbi nakil ve akıl ilimlerini en güzel öğrenmemizi; maddi ve manevi ilimlerde hızla yükselmemizi, teknolojide çağları aşmamızı, küffardan ileri gitmemizi, uzayları keşfetmemizi, dünyada en üstün olmamızı nasibe et!

Ya Rabbi! Dünya'nın neresinde olursa olsun; bir hanede bir ferde kadar Din-i İslâm-ı Mübin'i yaymayı, İlây-ı Kelimatullah'ı tebliğ etmeyi nasip et.

Ya Rabbi! Bizleri: Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Sallallahü Aleyhi Vesellemin yüksek ahlâkını, Hz Süleyman aleyhisselâm'ın saadetini; Hz Eyüb Alelyhisselâm'ın sabrını Hz. Ebu Bekir’in yüksek dostluk, sadakat, fazilet ve yakınlığını; Hz. Ömer’in adâlet, hakkaniyet ve dirayetini; Hz. Osman’ın hilm, hayâ, edeb, asalet ve cömertliğini; Hz. Ali’nin ilim, velâyet ve şecaatini; Hz Hamza’nın cesaretini, Sahabe-i Kiramın teslimiyet ve arkadaşlığını, Tabin’in bağlılık ve uyumunu örnek alanlardan eyle! (Allah’ü Teâlâ hepsinden ebeden razı olsun)

Ya Rabbi, Bizlere: Kur’an’ı Kerim'i sabaha kadar ayakta okuyan Osman Bey'deki Kur'an-ı Azimüşşan aşkını;

Ömrünü Yüce İslâmiyet’in nimet ve nurlarını Allah’ü Teâlâ bütün kullarına ulaştırılmasına ve fetihlere adayan: Karşısına Atlas okyanusu çıkınca; atını diz boyu dalgalara sürerek:

"- Şahit ol ya Rabbi! Eğer karşıma şu uçsuz bucaksız deniz çıkmasaydı, senin şanlı ve yüce adını daha ilerilere götürecektim!" diyen büyük İslam komutanı Ukbe Bin Nafi Radiyallahü Anh’daki bu büyük cihad ve fetih aşkını;

Bir gece yarısı düşman saflarını yararak Niğbolu'ya at süren "Dayan bire Doğan, geliyoruz!" diye haykıran Yıldırım Bayezid’deki Cihat aşkını; Hırsından atını denize sürerek, "Ya Bizans beni alır, Ya ben Bizans'ı alırım" diyen Hazreti Fatih'teki Fetih aşkını;

Dünyada ilk mikrobu bulan ünlü Fatih Sultan'ı yetiştiren Hoca Akşemseddin'deki bilim aşkını ver!

1632 yılında lodoslu bir havada Galata Kulesi'nden kuşkanatlarına benzer kanat takıp uçarak İstanbul Boğazı'nı geçip 3000 m. ötede Üsküdar' Doğancılar'a inen Hezarfen Ahmet Çelebi'deki mucitlik aşkını;

Dünyada hiç bir imkân yokken manevi maddi ilimlerin gücüyle Dünya haritasını hatasız yapan Piri Reis'te ki keşşaflık ve coğrafya aşkını, ver!

Ya Rabbi! Dünyanın en modern imalat sanayisini kurmamıza, en kaliteli malları üretmemize yardım et!

Hiç bir cihette Ehl-i küffara muhtaç eyleme!

Almanya’dan daha iyi otomobil, ABD’den daha iyi füze, Japonya’dan daha güzel elektronik alet yapma gücü ver bize…

Ya Rabbi! Sevgili peygamberimiz "Birbirinizi sevmedikçe hakiki iman etmiş olamazsınız, iman etmedikçe de Cennet'e gidemezsiniz" buyuruyor. Bizlere birbirimizi sevmeyi nasip eyle!

Ya Rabbi! Yurdumuzu kıyamete kadar baki, ordumuzu her daim muzaffer eyle! Vatanımızı böldürtme, tek diş kalmış canavarlara çiğnetme!

Ya Rabbi! Kur'an-ı Kerim hürmetine, Muhammed Aleyhisselâm ve tüm peygamberler hürmetine, Dört büyük melâike Aleyhimüsselâm ve tüm melekler hürmetine, sevdiğin kullar hürmetine bilhassa bu mübarek Leyle-i Berad hürmetine dualarımızı kabul eyle!

Tüm bu duygularla hepinizin Leyle-i Berad gecesi mübarek olsun!

Allahümme Âmin! Allahümme Âmin! Allahümme Âmin!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)