Barış Pınarı Harekâtının Kısa Bir Analizi

Barış Pınarı Harekâtının Kısa Bir Analizi

01-  Dünya ülkeleri Siyonizm tarafından işgal edilmiş vaziyettedir. Neredeyse tamamı Türkiye’yi değil PKK'yı destekliyor. ABD, AB ve dünyadaki yüzlerce devlet yerli veya yabancı Siyonist tarafından yönetiliyor.
02-           Her şeyden önce şunu belirtelim: Suriye bölünmüş ümmetin tampon bölgesidir. İslâm Dünyası’nı ikiye ayırmaktadır. İslâm Dünyası ancak Türkiye’nin liderliğinde tek ümmet olabilir. İki milyara yakın Müslüman birleşince dünyanın enerji kaynaklarının çok önemli bölümünü kontrol altına alıyor. O zaman Müslümanları kim tutar? İsrail diye bir şey kalmaz. Bu sebepten Suriye’de Pkk liderliğinde Marksist, dinsiz ve İslâm düşmanı bir tampon devlet oluşturuluyor. Siyonizm ve Haçlılar bunu canı gönülden destekliyor. Bunu önlemeyebilmek adına Esad ve PKK destekleniyor. Onlara On bin km öteden ABD askerleri gelip savaşıyor. Milyar dolarlık silâhlar veriliyor, masraflar yapılıyor.
03-  Mahalli seçimlerin sonuçlarına çok önemli oranda etki eden ekonomik saldırıların dıştan kaynaklandığı Trump’ın itirafında belli oldu. “Ekonominizi bir kere yıktım, tekrar yıkarım!” diyor.
04-  İçimizde çok sayıda Siyonizm'in yetiştirdiği Siyonist taraftarı var. Kıbrıs Türk Kesimi Cumhurbaşkanı “Barış Pınarı” aleyhinde demeç veriyor. Türkiye’nin ana muhalefet partisi Chp: “Tezkereye İçimiz yanarak destek verdik, Ortadoğu bataklığında ne işimiz var?” diyor. Hadep zaten Pkk’nın uzantısı. İsrail ne derse onu diyor… Filistin Dışişleri bakanı açık bir Siyonist… Arap Birliği ABD ve İsrail güdümünde Siyonizm’in desteğiyle ayakta duran kukla devletler… Daha rengini belli etmekten korkan pek çok Sivil Toplum kuruluşları ve işadamları var…
05-  Ayakta durmak isteyen ülke güçlü olmak zorunda… ABD 10 000 km uzaktan gelip bölmek için Suriye’ye giriyor; hiç kimse “Ey ABD senin Suriye’de ne işin var?” demiyor. Türkiye eskiden kendi toprağı ve şimdiki komşusu olan Suriye’ye kendi güvenliğini sağlamak ve Suriye’nin birliğini sağlamak amacıyla giriyor; Dünya ayağa kalkıyor.
06-  ABD ve AB asla bizim stratejik ortağımız değildir. ABD’nin PKK ve PYD’ye hazırlık eğitimleri verdiği Suriye’de tünelleri kazdığı ortaya çıktı. AB teröre barınak sağlıyor, sürekli destekliyor.
07-  Nato asla Türkiye’nin askeri ortağı değil aksine düşmanıdır. Hani bir ülkeye diğer ülkelerden saldırı gelirse Nato ülkeleri topyekûn ona saldıracaktı. 40-50 yıldır devam eden Pkk saldırılarına en ufak bir katkı sağlamıyor.
08-  İran, ABD ile çatışmada gibi görünüyor, fakat ikisi de PYD’yi destekliyor. Hâlbuki Türkiye Pkk’sı, İran PJK’ası, Suriye PYD’si Siyonizm tarafından kurulan hepsi de birbirinin eşiti örgütler; isimleri ne olursa olsun her şeyleriyle tıpa tıp aynı örgütler… İran siyasetine akıl erdirmek mümkün değil, kendi düşmanı bir örgütü destekliyor, Türkiye İran’ı ne kadar desteklerse desteklesin; İran Türkiye düşmanlığından asla vazgeçmiyor.
09-  İsrail’in amacı sadece Nil Fırat arası değil; “Dünya Siyonist İmparatorluğu’dur!”. Suriye düşerse Diyarbakır düşer, Diyarbakır düşerse İstanbul düşer, İstanbul düşerse Roma, Berlin, Paris, Londra, tüm Avrupa düşer, Avrupa düşerse; New York- Washington, Tokyo düşer, tüm dünya düşer… Dünya’nın tamamını içine alan; “Dünya Siyonist İmparatorluğu” gerçekleşir. Suriye domino taşlarının ilkini oluşturuyor.
10-  Türkiye Rusya’ya da asla güvenmemelidir. Türkiye terörü önlemek için Suriye’de 30 km istiyor. Rusya 10 km diyor. Rahmetli Erbakan Hoca’nın dediği gibi: “Siyonizm’i bir timsaha benzetirsek, bunun üst çenesi, komünizm, alt çenesi ise kapitalizmdir. Alt ve üst çenenin (komünizm ve kapitalizm) karşılıklı çarpışmaları düşmanlıklarından değil, ağızlarına giren avlarını parçalamak ve gövdeyi  (Siyonizm’i) beslemek içindir.” Rusya şu an Türkiye’yi NATO’dan ve batıdan koparmak için ses çıkarmaz görünüyor.
11-  Türkiye düşmanlığı açık ve net olan İran nükleer silâhını ve balistik füzesini yapıyor… Türkiye de vakit geçirmeden nükleer silâhını ve balistik füzesini yapmalıdır. Çünkü ikiyüzlü Batıya güvenerek, nükleer silah sahibi İran karşısında güvenliğini asla sağlayamaz. Her zaman İran’dan güçlü olmak zorundayız.
12-  Dünyada kan döken “Pkk, İşid, Fetö..” gibi terör örgütlerinin tamamı Siyonizm tarafından kuruluyor ve yönetiliyor. Hiçbir terör örgütü Yahudi Hristiyan öldürmüyor, hepsi Müslüman öldürüyor.
13-  Kendi silâhımızı kendimiz yapmanın önemi çok iyi ve net anlaşılmıştır. On paralık Finlandiya bile Türkiye’ye silâh ambargosu uyguluyor. Yarın daha büyük savaşlara girildiği zaman; Türkiye silâh bulamaz. Barışta silah satıp paramızı alan ülkeler savaşta silâh vermiyor. Silâh barışta değil savaşta işe yarar.
14-  Artık savaşlar sadece askeri cephede yapılmıyor, kültürde, ekonomide, siyasette, eğitimde, psikolojik alanlarda yapılıyor.
15-  Türkiye eğitimde, bütün bilim dallarında, ekonomi ve askeriyede süper güç olmak zorundadır. Aksi halde bağımsız kalamaz, ayakta duramaz.
16-  Türkiye dünyadan gelen hiçbir baskıya boyun eğmemeli, “Barış Pınarı Harekâtı” yarım bırakılmamalıdır. Aksi halde ileride ikinci bir harekât düzenleyemez.
17-  Türk Milleti yukarıda anlatılanları unutmamalı geleceğini ona göre şekillendirmelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)