Siyonist Haçlı İttifakı Para ve Lükse Düşkün Sapıkları Kullanarak İslâmiyet’i Yıkmak İslâm Ülkelerini Sömürge Yapıp Yok Etmek İstiyor


Siyonist Haçlı İttifakı Para ve Lükse Düşkün Sapıkları Kullanarak İslâmiyet’i Yıkmak İslâm Ülkelerini Sömürge Yapıp Yok Etmek İstiyor

Kendi kendini “Mehdi” ilân eden; Adnan Oktar gibilerin nasıl bir Siyonist proje olduğu çeşitli delillerle ortaya çıktı.
Sadece A. Oktar değil birçok profesör, din adamı, gazeteci ve siyasetçi toplumun her kesiminden insanlar var, basılı ve görsel ve sosyal medya var, dernekler, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, terör örgütleri var…
Bu geniş güruh aydın din adamı kılığında, bilim kılığında, siyasi parti kılığında, kurtuluş örgütleri adı altında; kalleş ve sapık yollarla vahiy dini olan İslâmiyet’i içten yıkmak; güzel ülkemizi yok etmek için saldırıyorlar.
Fakat Terör Devleti Siyonist İsrail’in, Haçlı bağlantılarının, misyonerlerin kökü dışarıda pek çok şer gücün adı bile geçmiyor.
İçimizdeki yerli hainler, Yahudi fonlarından, Haçlı vakıflarından beslenerek kendi ceplerini doldurup İslâmiyet’e, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, tüm kutsal değerlerimize saldırıyorlar.

Adnan Oktar’ın Yazdığı Kitaplar

Adnan Oktar denen adamın yazdığı kitaplara gelince…
Bir ara o gurubun sempatizanları arasında bulunan bir öğretmen arkadaşım söyledi.
O şahıs namahrem müstehcen giyimli kadınların arasından sıyrılıp ta tek satır yazmamış. Müridi olan üniversite öğrencilerinin yazdığı kitaplar… Adnan Oktar, parayı veriyor, sadece imzalıyor, o kadar…
O kitapların ne kadar İslâmiyet’e uyduğu, ne kadarının gerçekleri yansıttığı da tartışılır…

Siyonist Haçlı Kaynaklı Yerli İslâm Düşmanlarının Bazı Hezeyanları…

01-  “Sünnete ne gerek var? Kur’an bize yeter!” Diyenler. Sanki İslâm Dinini iki cihan güneşi Hz. Muhammed Sallallahü Aleyhi Vesellem getirtmedi de kendileri getirdi! Kur’an-ı Kerim’de “Allah’a ve Rasülüne itaat edin!”, “Benim Rasulüm kendi hevasından konuşmaz!” ayetler var… onlar Peygamberimizi Aleyhisselâm’ı ve sünneti dışlamaya çalışırken Kur’an-ı Kerim’i de dışlıyorlar.
02-  Vahiy dini olan İslâmiyet’i yanlış yorumlayarak kendi işkembelerinden reform yapmak isteyenler.
03-  Artık bazı ayetlerin hükümler geçti o ayetleri Kur’an-ı Kerim’den çıkaralım diyenler…
04-  Tefsire, Hadis’e, Fıkıha İslam âlimlerine ne gerek var? Kur’an-ı Kerim meali bize yeter diyenler…
05-  Mezheplere ne gerek var? Hz. Peygamber zamanında mezhep mi vardı? Diyenler…
06-  Miracı sadece rüya olarak görenler…
07-  Kabir azabı yok, diyenler…
08-  Şefaat yok diyenler…
09-  İslâm’da Başörtüsü ve tesettür yok diyenler…
10-  Pek çok senetli Hadis-i Şerif’e uydurma diyenler,
11-  Ehlisünnet âlimlerine ve tasavvufa saldıranlar…
12-  Reenkarnasyon var diyenler,
13-  Huzur Budizm’de diyenler,

Güzel dinimizde olmayıp ta kendi nefis ve işkembelerinden pek çok kural koyan sapık ve saldırganlar… 
Hepsinin amacı: İslâmiyet’i içten yıkıp yok etmek istiyorlar…

Ehl-i Sünnete saldıran bu paralı askerlerin sayısı az değil. Bunların Siyonist fonlardan beslendiği açık seçik meydanda… Adnan Oktar gerçeği her şeyi ortaya çıkardı.

Neden din adamı kılığındaki sapıkları seçiyorlar?

01-  İslâm dini böyledir dansöze her türlü sapıklığa açıktır diyerek algı operasyonu oluşturmak istiyorlar. Arkalarından gelen yığınlar çoğalarak İslâm’ı tamamen saptırsın ve yıksın!
02-  İslâmiyet’te olmayan şeyleri İslâmiyet’e sokarak İslâmiyet’in içini tamamen boşaltmak istiyorlar…
03-  Müslümanları birbirine düşürerek birbirine kırdırmak… (Bunu çok iyi başarıyorlar… İşte günümüz Müslümanlarının içler acısı hali…

Adnan Oktar’ın En Büyük Rezaleti Daha Ortaya Çıktı



Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen Yehuda Glick’in Türk Dostu deşifre oldu.
Deşifre oldular! Bir rezalet daha ortaya çıktı.
Terör devleti İsrail polisi eşliğindeki 700'den fazla fanatik Yahudi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün "Eski Şehir" bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.
Baskının hemen ardından Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, Mescid-i Aksa’ya baskını düzenleyenlerin organizatörünün Binyamin Netanyahu'nun liderliğini yaptığı Likud Partisi'nden milletvekili Yehuda Glick olduğunu açıkladı.



Yehuda Glick ile tutuklanan Adnan Oktar’ın birlikte fotoğrafını da yayımlayan Değirmenci, "Bugün Mescid-i Aksa’ya yapılan baskının organizatörleri arasında da bulunan Siyonist Yehuda Glick’in Türkiye’deki dostu ise Adnan Oktar" diye yazdı.

İşte Değirmenci tarafından yapılan o paylaşımlar:

1- Mescid-i Aksa’ya baskınlar sürüyor. Organizatör terör devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun liderliğini yaptığı Likud Partisi'nden milletvekili Yehuda Glick.

2- Mescid-i Aksa alanında Tapınak çalışmaları hareketinin sorumlularından olan Yehuda Glick, Siyonist İsrail Radikal Sağ Koalisyonu (Likud)’nun üyeliğini de yürütüyor.

3- Siyonist terörün bir numaralı destekçileri arasındaki Glick, Müslümanların Mescid-i Aksa’dan temizlenmesi doğrultusunda propaganda çalışmalarında bulunuyor.

4- Yehuda Glick, yaptığı açıklamalarda Mescid-i Aksa bekçilerinin ve İslami Vakıflar Dairesi görevlilerinin Mescid-i Aksa'dan kovulmalarını istiyor.

5- Glick’in de bulunduğu Siyonist grup El-Halil şehrinde bulunan Hz. İbrahim Camisi'ni basıp geç saatlere kadar telmudi ayinler yapmış ve Müslümanlar aleyhinde sloganlar atmıştı. Haham Yehuda Glick’in camide mum yaktığı baskında "Müslümanlar Ölmeli" şeklinde sloganlar atılmıştı.

6- Bugün Mescid-i Aksa’ya yapılan baskının organizatörleri arasında da bulunan Siyonist Yehuda Glick’in Türkiye’deki dostu ise Adnan Oktar.

Bu samimiyet nereden ileri geliyor???

Haham Ben Abrahamson ve eşi A. Oktar’la…



Haham Ben Abrahamson, İslam ve Musevi şeriatı ile ilgili konularda uzman bir tarihçi ve 2004 yılından bu yana Kudüs Hahamlar Mahkemesi’nde İslamla ilgili konularda danışmanlık yapıyor.



Adnan Oktar’ın Para Kaynağı



Şatafatlı bir hayat yaşayan Adnan Oktar ve kediciklerinin İsrail tarafından finanse edildiği ortaya çıktı.
İstanbul Emniyeti Mali Şube Müdürlüğü’nün yaklaşık 1 yıldır takibe aldığı Adnan Oktar ve kedicikleri için İstanbul merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Ultra Lüks Hayat



Operasyonlar kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken; herkesin merak ettiği konu, bu lüks yaşamın kaynağı oldu. Lüks yatlarda partiler düzenleyen, saraylarda yemek davetleri verip villalarda kedicikleriyle eğlenen Adnan Oktar’ın arkasından İsrail çıktı.
Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, konuyla ilgili emniyet ve savcılıktaki kaynaklarından edindiği bilgileri köşesine taşıdı.

1 Yastık 3 Bin Lira
 Adnan Oktar ve kediciklerin 4 farklı para kaynağının olduğunu yazan Işık, evdeki bir yastığın bile 3 bin lira olduğunun altını çizdi.

İsrail’den Gelen Hahamlar
“1- İsrail’den Türkiye’ye gelen kimlikleri tespit edilen hahamlar, milletvekilleri ve siviller üzerinden nakit akışı oluyor. 15-20 kişilik gruplar halinde İsrail’den Türkiye’ye geliyorlar. Her biri üzerine 15-20 bin dolar para alıyor. Türkiye’ye geldiklerinde bu para toplanıp örgüte elden teslim ediliyor.

Ecrin Adı Altında Örgüte Para

2- Müritlerin ve ailelerinin parasına çöküyorlar. Çalışan müritlerin maaşlarının tamamına el konuyor. Diğer gelirlerden örgüt adına hak isteniyor. Söz gelimi bir müride miras kaldığında “ecrin” adı altında o mirastan örgüte pay alınıyor.

Hayali İhracat
3- Paravan şirketleri var. Bu şirketler hayali ihracat yapıyor. Bir kişi adına açılıp kapatılan 20 farklı şirketten bahsediliyor.

Şantaj-Tehdit

4- Şantaj-tehdit… Kaynaklarıma örgütün bu kanallardan elde ettiği aylık ortalama geliri sordum. Aldığım cevabı aynen yazıyorum:
“Her ay sabit bir gelirden bahsetmek zor. Sürekli değişiyor. Ancak hiçbir ay milyon doların altına inmiyor. Şöyle düşünün en basitinden evdeki bir FENDİ yastığın fiyatı 3 bin lira!”

Kendi kendini Mehdi kabul ediyor…

İşte ses kaydı

Yahudilik ve Masonluk Kitabından çark ediyor, İsrail hükümeti ve Hahamlarla işbirliğini kendi anlatıyor…

İşte ses kaydı


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)