Erkek Arkadaşını Testereyle 8 Parçaya Böldü!

Erkek Arkadaşını Testereyle 8 Parçaya Böldü!

26.05.2017
Cani kadın, iş arkadaşı ile birlikte öldürdüğü sevgilisini elektrikli testere ile 8 parçaya böldü.


Kayseri'de 5 gündür kayıp olan adamın sevgilisi ve sevgilisinin mesai arkadaşı tarafından öldürüldüğü, cesedinin elektrikli testere ile 8 parçaya bölündüğü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Develi ilçesinde meydana gelen olayda, B.Ö.'nün 5 gündür kayıp olduğu ve ailesi tarafından polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. Tüm aramalara rağmen bulunamayan B. Ö.'nün bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinin faili meçhulleri çözmekte uzman olan ekip ile Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışma yaptığı bildirildi.

Kan İzi
Cinayet Büro Amirliği uzman ekipleri ve Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilk olarak B. Ö.'nün ailesi ile görüştü ve G.B. ile sevgili olduklarını belirledi. G. B.'nin evinde özel cihazlarla inceleme yapan polis ekipleri kan izine rastladı. Kan izinin bulunmasının ardından G. B. ve mesai arkadaşı Y. K. aynı evde birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

8'e Böldüler
Katil zanlısı olarak gözaltına alınan G.B. ifadesinde, B.Ö. ile sevgili olduklarını ve kendisi ile isteği dışında ilişkiye girdiğini ileri sürdü. İfadesinde konuyu mesai arkadaşı Y. K.'ya anlattığını söyleyen G. B., plan yaparak B. Ö.'yü evine çağırdığını, Y. K. ile öldürdüklerini ve cesedi elektrikli testere ile 8 parçaya ayırdıklarını itiraf etti. Zanlı G. B.'nin ifadesi sonrasında yapılan çalışmalarda olayda kullanılan elektrikli testere de ele geçirildi.
Zanlı G.B. ve Y.K. verdikleri ifadede, B. Ö.'nün cesedini yakarak yok etmeyi planladıklarını ve bunun için bir araç kiraladıklarını, B. Ö.'nün cesedini de bu aracın bagajına koyduklarını söylediği öğrenildi. Verilen ifadeler sonrasında B. Ö.'nün parçalanmış cesedi, belirtilen aracın bagajında bulundu.
Gözaltına alınan G.B. ve mesai arkadaşı Y. K., haklarındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınacak Dersler:
1- Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.
2- Onlara küçük yaşlarda ‘iman ve İslam’ı aşılamalıyız.
3- İslamiyet’in başlı başına bir yaşam biçimi olduğunu İslamiyet’i yaşamazsak iman etsek bile inanmayanlardan hiçbir farkımızın olmayacağını imanın kısa süre sonra bizi terk edeceğini öğretmeliyiz.
4- “Ahirete iman” çok önemlidir. Ahirete inanan bir kişinin dünya hayatı da güzeldir. Dünyada sıkıntılarını imanıyla rahat aşar. Ve inşallah Cennet’e gider.
5- Müslüman bir kızın erkek arkadaşı, Müslüman bir gencin kız arkadaşı olmaz. Allah’ü Teâlâ’nın yasakladığını hiçbir aile çocuklarına serbest edemez.
6- Kız olsun erkek olsun bir genç birini seviyorsa onu derhal nikâhlayıp evlendirmek, ona bir yuva kurmak, ona evliliğin farz ve sünnetlerini öğretmek gerekir.
7- Allah’ü Teâlâ bütün gençlerimizi evlilik dışı hareketlerden ve bütün haramlardan korusun! Hak Teâlâ yavrularımıza “Sahabelere benzeyen güzel bir İslami hayat” nasip etsin!
Kaynak: İHA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)