Bu Nasıl Müslümanlık?

Bu Nasıl Müslümanlık?

 

Hristiyanlık ’ta annesinden yeni doğan bebek Kilise’de vaftiz ediliyor. İnsanların nikâhı kilisede papaz tarafından yapılıyor. Milletvekilleri parlamentoda İncil üzerine yemin ediyor. Devlet başkanı İncil üzerine yemin ediyor. Kimse kimseye gerici demiyor. Lâiklik elden gidiyor demiyor.

Laiklik beni dinsiz, Allahsız yetiştirecekse; yerin dibine batsın,  Cehennem’in dibine gitsin!

Türkiye’de Diyanet İşleri Başkanı resmi törende dua ediyor. Küçük çocuklar Rabbini, dinini, kitabını bilsin diye anaokulu açıyor.

Vay sen gericisin! Çağ dışısın! Diye İslâmiyet’e savaş açılıyor.

Allah’ü Teâlâ’nın biz aciz insanları hem dünyada hem ahirette mutlu etmek için gönderdiği Hak Din İslâm’dır. İslâmiyet’e saldıran kafasını kayaya çarpar, kafası parçalanır, geberir gider.

Ebu Cehil'in torunları kıyamete kadar İslâmiyet'e ve tüm kutsalımıza saldıracaklar... Bu açık ve nettir.

Biz Müslümanlar uyanmazsak, daha çok saldırırlar. Eğer uyumaya devam edersek; Rabbimiz hepimizi helâk edecek yerimize yeni kavimler yaratacak... Bu gerçeği yüce Kur'an-ı Kerim haber veriyor.

Bir Müslüman'ın en büyük görevi Ebu Cehil zihniyetiyle savaşmak olmalıdır. Küfürle savaşmayan Müslüman; ben Müslümanım diyemez. Son nefeste imansız gider. Bazı Müslüman cemaatler bile dünyevi menfaatler karşılığında din düşmanı, ateist kâfirlere kitleler halinde oy veriyorlar.

Bu nasıl Müslümanlık?

Dünyanın en ahmak, en alçak Müslümanlar’ı dinini dünyaya satan, din düşmanlarına destek olanlardır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)