Petrolleriniz, Dolarlarınız Cehennem Yakıtınız Olsun

 Petrolleriniz, Dolarlarınız Cehennem Yakıtınız Olsun

 

Ali Sandıkçıoğlu 

 

Sözde İslam aleminin petrol zengini, dolar milyarderi devlet başkanları; gözleriniz kör, kulaklarınız sağır olmuş, kalpleriniz ise mühürlenmiş durumda.

İslam aleminin en mübarek aylarından birisi olan Ramazan ayında ve yine iki mübarek bayramından biri Ramazan-ı Şerif bayramında katil, Siyonist ve terör devleti İsrail’in Filistinlilere yaptıkları zulümleri görmüyorsunuz?

Çocukların, yaşlıların, kadınların, feryatlarını kulaklarınız duymuyor mu? Taht uğruna, saltanat uğruna kalpleriniz mühürlenmiş vicdanlarınız ise körelmiş durumda. Birazcık olsun vicdanlarınız sızlamıyor…

Hz. Allah, Kur’an-ı Kerim’inde:

“Benim ve sizin düşmanlarınızı dost ittihaz etmeyin” ve yine “Siz onların (Hristiyan, Yahudiler) dinine girmedikçe onlar sizden razı olmaz” şeklinde açık fermanı ilahisi varken, sizler sırtlarınızı Filistinli Müslüman kardeşlerinize çevirerek, dünyanın baş belası, sömürgeci, ikiyüzlü ABD’nin peşine takılarak gizliden veya aşikâr bir şekilde İsraillilerle dost olma yolunu seçtiniz.

Asırlarca Türklerin idaresi altında babalarınız, dedelerinizin yaşamalarına rağmen sizler hiç Türklerin atasözünü duymadınız mı?

“Ayıdan post (namaz kılmak için posteki), gâvurdan dost olmaz!” diye…

Bu durumda sizler haçı, hilale tercih ettiğinizin farkında mısınız?

Unutmayınız:

“Mazlumların ahı dağları yıkar.”

Bir gün gelecek tacınız, tahtınız, Karun gibi zenginlikleriniz, firavun gibi zalimlikleriniz; Avrupa ve ABD bankalarında olan Karun gibi dolarlarınız, altın ve gümüşleriniz mutlaka ama mutlaka yok olacak sizler de Azrail Aleyhisselâm pençesinde canınızı vererek öbür tarafa göçecek, yaptıklarınızın hesabını alemlerin sahibi, mutlak kudret sahibi olan Hz. Allah’a Celle Celâlüh vereceksiniz?

Sözde dinimiz İslam diyorsunuz; zaman zaman, abdestli, abdestsiz namazlar da kılıyorsunuz… Yeri geldiğinde de batılı bir fahişeye milyarlar hediye edebiliyorsunuz. Bu nasıl iman, bu nasıl İslam, bu nasıl İhlas?

Ancak Filistin denince hepiniz kör ve sağır oluyorsunuz. Gelin zalime karşı birlik olalım, Filistinli kardeşlerimize sahip çıkalım, yardımcı olalım dendiğinde gözler kör, kulaklarınız sağır oluyor. Deve kuşu gibi başlarınızı kumla sokarak bir şey duymak istemiyorsunuz! İslam’ın ilk yıllarında Habeşistan’a sığınan Müslümanlara Habeş kralının gösterdiği kadar ilgi ve alakayı günümüzde bombalanan Filistinli Müslüman kardeşlerimize ne yazık sizler gösteremiyorsunuz.

Değerli kardeşlerim, biz Müslümanlar bütün semavi din ve peygamberlere iman ederiz. İmanın şartlarından birileri de bunlardır. Allah’ın Celle Celâlüh kitaplarına ve meleklerine iman etmek. Bizler için Musa Aleyhisselâm, İsa Aleyhisselâm, Cenab-ı Hakk’ın gönderdiği büyük peygamberlerdendirler.

Ancak günümüz dünyasında ne Tevrat’ın ne de İncil’in aslı kalmamış hepsi tahrif edilmiştir. Yahudiler, Yahudi olmayanların mallarını, canlarını, namuslarını kendilerine helal sayarlar.

Yahudi olmayan insanların hepsi Yahudilere göre köledir.

Yıllar önce New York’ta toplanan Yahudi hahamlar birliği adına protokol dedikleri 15 maddelik gizli kararlar almışlar ve bu kararları gayet mahrem bir şekilde birçok önemli yerlere duyurmuşlardır.

Bu protokolün 4. maddesi aynen şöyledir:

“Gayri Yahudi peygamberleri gülünç şekle sokup onlar rezil rüsva edecek mevzuları icat ve aynı zamanda Yahudi olmayanlar arasında tefrik ve nifak çıkartınız.

Din müesseselerini zayıflatmamı fakat bizlere karşı da kendilerine kardeşlik(!) hisleri telkin edilmeli.”.

Madde 9: “Çeşitli aşılar ve suya katılan türlü yabancı maddelerle bizden olmayanları tımarhanelere atarak ve medeni hakları suiistimal ederek onları yok ediniz tüketiniz.”

(Diğer maddeler için internete bakılabilir).

Biz burada Yahudi düşmanlığı yapmıyoruz. Terörist, zalim, soykırım yapan İsrail devletinin yaptıklarını anlatmaya çalışıyoruz ki bir kısım Yahudiler de zaten İsrail devletine şiddetle karşıdırlar.

 

Yahudilerin tahrif edilmiş dini kitaplarında ise şöyle hükümler yer alır. Lütfen ibretle okuyalım. Ve Yahudileri daha iyi tanımaya çalışalım:

 

1-      “Mahı, tihme, assamit, dor, dor.”. Yani: “Yahudi olmayanı devir devir imha ediniz.”.

2-      “Yahudi olmayanların malları, terk edilmiş mallar gibidir. Her Yahudi’nin bu emval (mallar) üzerinde dilediği gibi tasarruf etme hakkı vardır.”.

3-      “Rab, Yahudiler’e diğer milletleri sömürme hakkı verdi.”.

4-      “Rab, indinde Yahudiler meleklerden daha sevimlidir. Yahudileri tokatlayan şahıs bunu Rabbe karşı işlemiş gibidir.”.

 

Böyle semavi bir din, böyle ilahi bir kitap olur mu? Hak peygamber Musa Aleyhisselâm böyle saçma sapan tebliğlerde, telkinlerde bulunur mu hiç?

Yahudilerin kimler olduğunu tanımak babında bu maddeler yeter, artar olsa gerek…

 

Değerli kardeşlerim; İsrail düşmanlığı ağlamakla, sızlamakla olmaz. Müslümanların, dünya İslam liderlerinin birlik içinde ciddi tedbirler almaları gerekiyor. Hepimizin evinde birçok kalem İsrail malı kullanılmaktadır. Sadece

Türkiye’ye bir bakalım. Bildik bütün ünlü markalar hep İsrail’in. Dondurmasından diş macununa, yoğurdundan sütüne ve temizlik malzemelerinin büyük bölümü hep İsrail malı. Hemen hemen hepimizin evine bunlar giriyor.

Biz bir bakıma bilerek veya bilmeyerek İsrail mallarını satın alarak onlara destek veriyoruz. Onlar da bomba olarak Filistinli kardeşlerimizin üstüne yağıyor. Öte yandan bizler kahrolsun İsrail diye bağırıyoruz.

Yapacağımız iş öyle üç günlük, beş günlük değil. Ülkemizdeki tüm İsrail mallarını boykot etmektir. Bunu sade Türkiye’nin yapması da pek bir şey ifade etmez. Tüm İslam ülkeleri en kısa zamanda birlik içinde İsrail mallarını boykot emeli ve boykotu sürdürmelidirler. Sözümüzü yazımızın başlığı ile bitirelim.

Şayet uyanamaz ve kâfirlerle dostluklarınız devam ederse; petrolleriniz, dolarlarınız Cehennem yakıtınız olsun. Allah Celle Celâlüh; İslam alemine, İslam devlet başkanlarına bir an önce uyanmayı nasıp eylesin. Cümleniz Mevla’ya emanet olunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esmaül Hüsna (Arapça- Türkçe) دُعٰٓاءُ اَسْمٰٓاءُ الْحُسْنٰى

Uzun Ömür İçin Dua

Şifa Salavâtı (Salavâtı Tıbbil Kulubi/Salâvatı Tıbbiye)